Това са знаците на Вселената, че новата любов е близо

Това са знаците на Вселената, че новата любов е близо

Вселената обича да ни вижда щастливи. Ето защо тя активно ни дава различни знаци, свързани с предстоящо ново начало, включително и такива, че ще срещнете някого, с когото можете да изградите хармонична връзка. Всичко, което трябва да направите, е да се научите да ги забелязвате и дешифрирате правилно. 

 

Най-често Вселената ни дава определени улики, които можем да възприемем директно чрез зрение, обоняние, докосване и слух. Или може да са някои много специфични събития, които се случват внезапно, в най-неочакван за нас момент. Ясновидката Виктория Райдос разкрива кои са знаците на Вселената за предстояща любов.

Загуба на пръстен

Ако изгубите пръстен в дома си, това е ясен знак за предстояща среща с някой, който може да ви предложи ръката и сърцето си. Включен е и нов пръстен, разбира се. Между другото, ако намерите пръстен на някого друг или нещо друго, свързано със сватбената тема, това също е много показателно послание. Не трябва да взимате подобни предмети, още по-малко да ги пазите за себе си. Вече разбрахте какъв е знакът за приближаваща любов. Остава само да чакате специалния човек и да не пропускате своя шанс за щастие.

Примамливи аромати

Възчможно е да започнете да усещате много приятни аромати, които нямате представа откъде могат да идват и които долавяте в неподходящо място или време. Уханието на зрели ягоди или черешови цветове в мразовит ден навън, или миризмата на ванилия в офиса, или може би внезапно сте усетили аромата на розов храст - всичко това са ясни признаци за приближаваща любов. Разбира се, това са само примери и списъкът може да продължи. Всеки аромат, който ви привлича, който събужда най-приятни и романтични чувства и надежди във вас, е ясен намек за промени в личния ви живот.

 

Влюбени двойки

Ясен знак, че скоро ще срещнете любовта, са често срещани от вас влюбени двойки, които забелязвате почти навсякъде. Птиците, които образуват моногамни съюзи, като лебеди, определено също са знак. И ако тези грациозни създания навеждат глави една към друга, това само засилва посланието на Вселената към вас. Ако пък например забележите количка с близнаци в нея, тогава се пригответе за факта, че вие ​​също ще намерите своята половинка.

 

Мелодии за любовта 

Все по-често си тананикате мелодията на някоя много романтична песен за вечното щастие или безграничната любов. В съзнанието ви постоянно нахлуват песни на любовна тематика. Но не можете да ги избиете от главата си и мелодията се върти в кръг отново и отново. Е, съвпаденията не са случайни и не просто сте се запалили по тази конкретна композиция. Нещо вътре във вас се настройва на вълната на приближаващата любов.

Възхитени погледи 

Ако започнете да забелязвате, че непознати често ви зяпат, това също е знак на Вселената. Привличате вниманието. Нещо във вас магнетизира погледите, нещо ви прави привлекателен човек. И най-вероятно този, който е предназначен за вас, също няма да ви подмине.

Цветя на сън

Може да започнете да сънувате сънища, които съдържат много червени и бели цветове. Такъв сън не само предвещава нов романс, но и ще ви изпълни с подходяща енергия. 

Непознат в съня

Възможно е на сън да видите човека, в когото ще се влюбите. Учените предполагат, че насън човек вижда само лица, които е срещал в реалния свят. Така че е напълно възможно вече да сте виждали човека, с когото Вселената ви събира, просто сте го забелязали някъде и все още не сте имали възможността да се опознаете.

Райски сънища

Когато насън видите дъга или цъфтяща градина, можете да разчитате на много искрени чувства от страна на някого, който силно ще плени сърцето ви. Ако берете плодове, тогава романтиката също ще бъде много страстна, а истинската любов е обещана от сън, в който има бели гълъби, пиш woman.bg.

Разбира се, не всеки може да забелязва знаците, които Вселената изпраща. И не винаги сме готови за идването на нова любов, особено ако още живеем с болезнения спомен за предишна връзка. Ако все още преживявате раздяла, тогава най-вероятно ще пропуснете всякакви намеци от страна на Вселената, че щастието все още е възможно. Няма нищо лошо в това. Вселената е търпелива, тя ще изчака и ще ви напомни отново, че любовта е някъде наблизо.

ключови думи:
поверия

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май