Тези зодии са страшни късметлии до края на годината

Тези зодии са страшни късметлии до края на годината

Според астролога на Bustle Лорън Аш през декември "ще мечтаем за всички начини, по които светът може да покаже повече съчувствие и доброта към тези от нас с по-малко късмет, и по които ни позволява да измислим как да променим света към по-добро."

Ето кои зодии според него ще имат щастливи дни през този месец.

И докато нямаме търпение да дойдат празничните дни с коледно настроение и подаръци, е добре да знаем кой ден от празничния сезон ще бъде най-щастлив за нашия зодиакален знак, за да извлечем максимума от този момент, пише Една.бг.

Везни  - 18 декември

Защо е на късмет: Отношенията ви кипят, превръщайки момента подходящ за събиране с любимите ви хора. По време на празниците се насладете на дълбоките връзки, които имате. Когато Церера навлезе във вашия знак, "по време на този транзит ще откриете, че се чувствате по-отворени, грижовни, съпричастни и гостоприемни", твърди Аш.

Овен - 20 декември

Защо е на късмет: Тогава Юпитер, планетата на късмета и изобилието, навлиза в Овен, внасяйки бодрост в походката ви по пътя към нови мечти или тези, които са останали на заден план. Позволете на тази енергия да ви отърве от съмненията, за да погледнете на целите си през призмата на оптимизма. "Ще искате да положите основи за следващия си голям проект, така че да сте готови на ход, когато настъпи новата година", обяснява астроложката на Bustle Лорън Аш.

Скорпион - 22 декември

Защо е на късмет: Жънете плодовете от духовното си усъвършенстване, която отбелязвате напоследък, и имате чувството, че нещата си идват на мястото. Венера в тригон с Уран поставя нежно ново начало. "Този ​​аспект ще ви даде внезапен прилив на енергия, за да опитате нещо ново и да се утвърдите в ново пространство", обяснява Аш.

Дева - 24 декември

Защо е на късмет: Синергичният аспект между вашия планетарен управител и духовния знак Риби стимулира вашите психически способности. "Този ​​транзит повишава способността ви да виждате неща, които не се виждат лесно с очи", обяснява Аш. Следвайте интуицията си, тъй като тя може да ви заведе до отговорите, които яростно търсите. "Това така ще ви даде също силата и яснотата да направите окончателен избор и в резултат да обсъдите вашите нужди", добавя Аш.

 

ключови думи:
зодии

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май