Те обичат да вървят 2

А вие?
Те обичат да вървят 2

Ходенето! Толкова често го рекламираме, че, надяваме се, вече сме ви накарали да го практикувате редовно. Бъдете сигурни, че то ще ви донесе здраве и тонове добро настроение.

А, за да ви вдъхновим да вървите повече пеша, ще ви дадем личния пример на още няколко звездни познайници. Същите обожават дългите разходки в града или в природата и се възползват от всяка добра възможност да излязат навън.

Ето кои са тези известни личности, които ползват кракомобила постоянно:

Аманда Сайфрид

Сладката актриса, която стана особено популярна след участието си в романтичната лента "С дъх на канела", определено използва краката си по предназначение. Тича и се разхожда често.

А за компания винаги взима рошавото си куче, което обожава много! Двамата другари припкат усмихнати по улиците и спират за почивка от време на време. Сладури са, нали?

justjared

Райън Гослинг

Няма да крием, че сме лудо влюбени в Райън! Въпрос на време е да го намерим и да му предложим брак. Извън кръга на шегата, чаровният канадец, който може да се похвали със завидна кино кариера, безспорно изглежда в добра форма.

За тренировката му вече ви разказахме тук, но забравихме да споменем, че мистър Гослинг е голям фен на вървенето. Нещо повече, също като Аманда има куче, което разхожда редовно.

justjared

Рийз Уидърспун

Папараците непрекъснато снимат популярната блондинка в крачка. И това съвсем не е случайно. Рийз е открила, че ходенето е отлична физическа дейност, която практикува с желание. Но не обича да се разхожда сама. Затова винаги кани приятели, които да споделят сесията ѝ. 

justjared

Е, това е то! Вървете и вие - само напред и нагоре ;) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май