Супер секси треньори

Няма как да не ви мотивират да поспортувате
Супер секси треньори

Спи ли ви се? И на мен така. Обаче, преди малко попаднах на една класация с най-готините американски фитнес инструктори и бързичко се събудих. Даже твърде бързо ;) При гледката на толкова яки мъжаги накуп, вие също ще ококорите очи, повярвайте ми. Особено дамите измежду вас.

Затова взех решение в най-скоро време да спретна подобна класация, но с български фитнесари. Докато това стане обаче, ще ви поканя да се порадвате, макар и само визуално, на следните трима чаровници:

Майк Донаваник

Майк е още млад, но вече достатъчно популярен в американските фитнес среди. Все по-често дава интервюта за престижни издания за здравословен начин на живот, а преди известно време издаде и първото си DVD със своя тренировъчна програма.

През 2011-та година даже успях да се свържа с него, за да си поговорим за това-онова. Целия разговор, който проведохме, може да прочетете тук.

827094Mike Donavanik

Крис Пауъл

Висок, мускулест, синеок! Ей на това му се казва мъж :) Крис завладя публиката, след като помогна на 31-годишния Дейвид Смит да се справи с наднорменото си тегло и промени на 360 градуса начина му на живот.

Никак не е случайно, че Мистър Пауъл е треньор в телевизионното предаване "Пълна промяна: отслабване" (Extreme Makeover: Weight Loss Edition), а в края на декември 2011-та издаде своя книга със съвети за отслабване, за която може да научите повече в ето този материал.

827102Chris Powell

Адам вон Ротфелдър

Адам е страхотен и няма две мнения по въпроса. Той е силов и кондиционен специалист, който вярва, че постоянството е в основата на истинските фитнес резултати. Мистър Ротфелдър също е топ треньор, от чиито услуги се ползват доста известни личности.

827093Qmodels

Е, стигат ви толкова американски мъжаги, следващия път ще продължим с българските :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май