Скъпа моя половинка, обичам те, защото...

Скъпа моя половинка, обичам те, защото...

... ми даваш сили да летя, дори когато нямам сили да се усмихна. До мен си, когато имам нуждата да хвана нечия ръка, а твоята винаги е топла и ми дава спокойствие.

Обичам те, защото много време съм те чакала... да влезеш в живота ми, без да променяш нищо от мен, а само да ми дадеш нови хоризонти, които да нарисувам в съзнанието си. Да си силен, когато аз съм слаба и да знаеш, че няма да те предам, дори когато съм на път да предам себе си.

Обичам те...

... защото дори когато ти крещя, ти спокойно ме изслушваш и знаеш, че това не съм аз, а само кратък миг, след който ще се сгуша в теб и ще те помоля да ми простиш.

До мен си, когато съм объркана и не знам какво ще стане утре. А ти вече си подготвил плановете ни - ще се събудим усмихнати и вече забравили за вчера. Аз ще ти направя палачинки, а ти ще опитваш да ме гушнеш и да ми благодариш без думи.

Обичам те, защото никой друг не е успявал да стигне толкова надълбоко в мен. Да знае какво искам, да усеща кога да говори, кога да се отдръпне и кога да ми донесе от любимия ми шоколад, защото това е единственото нещо, от което имам нужда.

1943934

Скъпа моя половинка, аз все още се уча да обичам. Не ми се сърди, че понякога не знам как.

Ти ме учиш на търпение. Учиш ме да порасна и ми показваш какво е да си голям. Но знаеш ли какво... ти обичаш детето в мен и никога няма да му позволиш да си тръгне.

Харесва ти да соча с пръст, когато искам да ти покажа нещо, да възклицавам в най-неподходящия момент и все още да се радвам на шоколадовите яйца, които честичко взимаш за мен.

Скъпа моя половинка... може да не съм пораснала за теб, но ти благодаря, че търпеливо ме държиш за ръка и нямаш нищо против да порасна с теб.

Обичам те!

ключови думи:
обич половинка

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април