Секси звездни йогини

Те имат своите причини да обичат практиката
Секси звездни йогини

За съжаление, не познавам много български мъже, които правят йога. Но сред американските знаменитости и най-вече – музиканти, има доста такива.

А някои от тях са ми наистина адски симпатични :)

Топ класацията ми от звездни йогини започва с:

Адам Лавин

Фронтменът на американската банда "Maroon 5" безспорно е отдаден на практиката и няма две мнения по този въпрос. До настоящия момент, Адам е усвоил сериозен набор от трудни асани, но за него не това е най-важното. Мистър Лавин споделя, че йога подобрява преди всичко концентрацията му и му помага да бъде по-съсредоточен в нещата, които прави.

Чаровникът твърди за себе си, че определено не се вписва в стереотипната представа за практикуващ. Например, не е вегетарианец, макар че, като цяло, рядко консумира месо (което може да се каже и за останалите членове на групата). Но любовта му към йога е голяма и определено не смята да ѝ обръща гръб.

Джон Бон Джоуви

Рокаджията, който през май ще се се изявява с групата си на българска почва, практикува йога от 2011-та. Но, по думите на негови приятели, вече е много запален по въпросното занимание.

С йога или без, Джон изглежда наистина чудесно, въпреки че през март ще стане на 51 години ;}

784149justjared

Алек Болдуин

Алек изпълнява асани под зоркия поглед на прелестната си съпруга Хилария, която е инструктор по йога. E, актьорът не е чак толкова амбициран да прогресира в практиката, но пък е похвално, че се е решил да ѝ се посвети. 

784148justjared

Е, толкова сексапил по йогински :) Следващия път повече! 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май