Седмичен хороскоп до 4 октомври

Седмичен хороскоп до 4 октомври
Овен 21 март – 20 април

Днес задкулисието провокира тълпата, настроени сте агресивно, а където се съберат повече хора, са вероятни конфликти. Важните начинания уредете при двустранни разговори. Не се препоръчват големи веселби, натрупаното напрежение може да ескалира. В този ден за вас действа пръстът на съдбата, не правете това, което не искате да ви направят и да ви се случи. На 28-и с всеки ще се разберете, но само на четири очи. Всичко предприето на 29-и ще носи късмет и ползи. 30-и изисква решаване на имотните дела. На 1-ви трудно получавате вярната информация и може да сбъркате в избора си, не правете такъв. На 2-ри съдбата не се намесва в избора ни, дано знаете какво правите и на 3-ти. Това са двата ви най-тежки дни за периода. 4-ти определя нова посока и цел.

Телец 21 април – 20 май

Днес трудно ще надвикате и надприказвате другите, затова са препоръчителни само срещи на четири очи. Не правете странично достояние споровете ви с партньори, близки и родители. Постарайте се двустранно да изгладите конфликта. Денят е добър за диагностики и лечения. Посетете нужния ви специалист и се вслушайте в думите му. Днес маските падат, лъсват нуждите и реалностите. На 28-и не се намесвайте в избора на другите и не се изказвайте неподготвени. Стойте далече от груповите инициативи. На 2-3-ти печелите, правите силен и обезпечаващ ход и постигате победа. Всяка инициатива ще си струва труда и отделеното време. На 1-ви всичко ще се прави на тъмно и в ущърб на другите. На 2-ри сме оставени на собствения ни избор. На 3-4-ти загърбвате интуицията и страдате.

Близнаци 21 май – 21 юни

За днес се препоръчват разговори встрани от другите. Разберете се с всеки по единично, направете точна равносметка на наличности, нужди и намерения. Съгласувайте действията си с партньора и не позволявайте на странични хора да надникват в градината на съвместния ви и семеен интерес. Не отлагайте и консултациите със специалист по здравословните си проблеми. На 28-и ще се водят спорове, които ще са само загуба на време. На 29-и концентрирайте сили и намерения само в една посока. 30-и ви вкарва в конфликти с роднини, време е да се разберете по имотните дела и делби. На 1-ви правите грешен ход, не се предоверявайте. На 2-ри се активизирайте и работете в посока на личния си интерес. 3-ти ви води към целта, а на 4-ти падате в капана на любовта.

Рак 22 юни – 21 юли

Днес много приказки ще се изприказват, много клюки ще се споделят, но малко работа ще се свърши и ще останем излъгани в очакванията си. Денят не е благоприятен за съвместни инициативи, за приятелски и роднински сбирки. Споровете ще прераснат в открити конфликти. В такъв момент е добре да се заемете със себе си. Посетете специалист, който може да излекува болките ви. 28-и е разпилян ден, погрижете се за себе си, оставете другите да спорят. 29-и идва с успехи и постижения, всичко е възможно и постижимо. На 30-и може да се окажете с една идея или имот по-богати. 1-ви затваря врати и сърца, не рискувайте излишно. 2-ри е критичен за родените в първата декада. Играйте своята си игра. На 3-ти вярвайте на интуицията, иначе губите. На 4-ти правите силен ход.

Лъв 22 юли – 22 август

Днес всеки е горд със собствените си достижения, не слуша какво говорят и мислят другите и така се влиза в междуличностни конфликти. Дистанцирайте се от общия шум, не влизайте в пререкания с околните, не изказвайте мнения, не давайте препоръки. Уговорете си срещи насаме с капацитети в интересуващата ви област, с лекари и специалисти, които могат да ви помогнат. На 28-и Луната е в Лъв, царят е добре да остане встрани от общия хор. Свършете своята си работа, не мислете за другите. На 29-и действате екипно. 30-и носи придобивки, а на 1-ви останете в изчакване и не взимайте важни решения. На 2-ри направете своя ход и избор и на 3-ти тръгнете в посоката, която ви привлича. На 4-ти влизате в остри битки и в следващите два дни е важно да си пазите гърба.

Дева 23 август – 22 септември

Ден на спорове и конфликти. В труден момент погледнете нагоре, вижте простора на небето и ще се отървете поне от една дребна и маловажна мисъл или проблем. Стойте далече от колективните инициативи, не участвайте в семейните спорове и не раздухвайте скандалите. Препоръката е да се срещате насаме с хората, с които имате важен делови разговор или от които търсите съвет. На 28-и изпадате в спорове за детайлите, а не виждате основния проблем. На 29-и Луната навлиза в Дева и ви дава предимства в битките на живота. На 30-и ви привличат места, които може да ви осигурят база за бъдещото ви развитие и живот. На 1-ви Луната е в опозиция на Нептун, водят ви фиксидеи и фобии. 2-ри дава свобода на избора, а 3-ти нужното вдъхновение. 4-ти е ден на любовта.

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес е добре да пресеете връзки и контакти през тънкото сито на необходимостта и нуждата. Нека останат най-верните приятели, не е нужно на никому нищо до доказвате. Препоръчителна е визита при учителите и лекарите, при специалист, който може да излекува душевните ви и физически рани, може да ви научи на нещо и да ви помогне да намерите изход от житейския си лабиринт. 28-и е объркан и неподреден, действията ви са хаотични. 29-30-и носят предимства и дават шанс да разрешите и успокоите и най-напрегнатите отношения. Но на 1-ви се съберете в мислите и действията и не започвайте нищо важно. 2-ри ни е подарен ден в тази година, в който всеки може да постъпи както намери за добре. 3-ти е дълбоко интуитивен, а на 4-ти и любовта ще ви се усмихне.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Луна и Уран са в конфликтни аспекти към Скорпиона. Дори и най-добрите ви намерения няма да се оценят, ще предизвикат негативни реакции в околните и може да ви извадят от зоната ви на комфорт. Не се препоръчва участие в приятелски сбирки, където се съберат повече хора, конфликтите са неизбежни. Може да ви потърсят отговорност за неща, в които не участвате или не сте присъствали. 28-и е рисков и критичен, очертават се разправии за дреболии, а важното остава скрито и неразрешено. На 29-30-и всичко може да се постигне и уреди така както го искате и планирате. Пътувайте, уговорете си срещи, сключете нови договори. На 1-ви нищо важно да не се започва, слаб и безенергиен ден. На 2-ри всеки прави своя избор, без да се съобразява с чуждия. 3-ти е интуитивен, а 4-ти настъпателен.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес ще свършите много добра работа, ако проведете срещи без посредници и свидетели с нужните ви хора. На четири очи всичко ще е по-лесно, ще се дават точни предписания и съвети, ще се говори с разбиране и от душа. Където се съберат повече хора, конфликтите са неизбежни, всеки ще защитава своята позиция и ще пречи на другите да се разберат. Не е ден за големи приятелски купони. На 28-и бягайте от големите тълпи, ще намерите удовлетворение и подкрепа в директните контакти с важните за бъдещето ви хора. Важното за 29-и уредете сутринта. 30-и е ден на взаимни ултиматуми по имотните въпроси. 1-ви е рисков, не започвайте нови инициативи. 2-ри ви дава свобода на избора, постъпете както смятате за правилно. На 3-ти се доверете на усещанията си. 4-ти е ден за любов.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес публичните ви изяви не протичат гладко и по план. Не очаквайте нужното съдействие, всеки дърпа в неговата посока и така общата работа зацикля. Очертават се конфликти и скандали, които ще ви загубят времето. Затова се ориентирайте към срещи насаме с нужните ви специалисти в личен, професионален и здравословен план. Вършете си сами работата. Казано е "много баби хилаво бебе”. 28-и е благоприятен за консултации с треньори и специалисти. На 29-и сте в състояние да постигнете непостижимото до момента. Ще имате нужната подкрепа и на 30-и, когато може да станете с една идея или имот по-богати и обезпечени. 1-ви е ден на фалша в отношенията, съмнявайте се, подлагайте всичко на проверка. На 2-3-ти губите подкрепа. На 4-ти постигате целта, а някой среща и любовта.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Критичен и опасен ден, въздържайте се от активна делова и спортна дейност. Не участвайте в митинги и не поемайте чужда отговорност. Ден на жабешкия хор в блатото на живота. Много приказки ще се изприказват, малко работа ще се свърши. Ще има и опит да ви се прехвърлят чужди отговорности. Освободете се от неприятни ангажименти, мислете за своите нужди, обадете се на лекари и треньори. На 28-и влизате в излишни разправии, може да прекратите връзки. 29-и очертава нова посока, в която ще имате подкрепа и последователи. На 30-и уредете наемни и имотни отношения. 1-ви е рисков и безенергиен, но на 2-ри сте оставени на собствения си избор. 3-ти ви носи усещане за правилната посока и цел, побързайте, направете своя ход. На 4-ти родените в първата декада да не поемат рискове.

Риби 19 февруари – 20 март

Не планирайте съвместни срещи и инициативи. Разговаряйте с всеки поотделно и не замесвайте трети лица в двустранните си отношения. Днес и колективната работа не върви, поводи за конфликти ще се намерят, особено ако се съберат хора с различни интереси и разбирания. Всеки се мисли за капацитет и шеф, опитва да парира чуждите изяви, дори и да му носят ползи. 28-и ви води при точните специалисти, които ще ви помогнат и ще ви консултират в проблемната област. От 29-и до 2-ри Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Девата. Трудно ще ви бъде най-вече на 30-и, когато в хороскопа ви се оформя кармичен кръст. С действията си на 1-ви се вкарвате в рискови отношения. На 2-ри всичко е възможно. На 3-ти проучвайте, а на 4-ти давайте смело напред.

Неда Иванова, "Телеграф"

ключови думи:
седмичен хороскоп

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Везни
24 септември – 23 октомври