Сатурн стана директен, ето как ще ке отрази на всяка зодия

Сатурн стана директен, ето как ще ке отрази на всяка зодия

Внимание, зодиакални ентусиасти: Сатурн вече не е ретрограден! След няколко месеца ретроградност, тази планета стана директна в знака на Водолей на 4 ноември и ще продължи да е такава още цели шест месеца.

Сатурн пословично е известен с това, че е "суров" и най-често е свързван с кармата и справедливостта. Често неразбрана заради зловредните си влияния, тази планета всъщност може да ви бъде много полезен съюзник, който да имате до себе си и който да внесе лека промяна в перспективата ви за живота. Сатурн има свой уникален начин да ни кара да осъзнаваме неща, за които сме си затваряли очите.

А по-долу са и уроците и благословиите, които директният Сатурн ще даде на различните зодии с директното си движение през следващите 6 месеца:

Овен

Сатурн напуска своя ретрограден цикъл с благословия върху вашите умения да се изразявате. Въпреки че последните няколко месеца може да са ви се сторили като чистилище, те са ви превърнали в чисто злато. Вие сте по-наясно с това, което искате от живота, така че започнете да избирате думите и мислите си разумно и гледайте как животът ви се трансформира по ваш вкус. Съсредоточете се върху това, което заслужава вниманието ви и преминете от хълцането и мънкането към по-директния изказ – няма  да съжалявате.

Телец

Последните няколко месеца бяха трудни за вас по отношение на вашите финанси и чувството ви за самоуважение. Обмислихте и научихте всичко, което трябва, и сега с движението си напред, Сатурн ви благославя с възможности, които не само ще ви помогнат да загребвате с пълни шепи от живота, но и да се почувствате по-изравнени с темпото на живот, за което тайно мечтаете. Най-накрая ще разберете какво е усещането да има изобилие около вас.

Близнаци

Близнаци, вие преминахте през студен, тъмен тунел през лятото на тази година, а сега най-накрая можете да видите светлината в края му. Може да се е случило дълбоко кармично прочистване в различни аспекти от живота ви, особено във вашите взаимоотношения. Сатурн ви благославя със самочувствие и осъзнаване на ролята ви на творец в собствения ви живот. През следващите няколко месеца се подгответе да се насладите на радостта си като майстор, заобиколен от подкрепящи енергии, които ви тласкат напред.

Рак

Най-накрая се научавате да процъфтявате. През последните няколко години работихте върху финанси, семейни отношения и модели на предците си и тази година нещата може да са ви дошли твърде много. Всичко обаче е било за добро. Най-накрая дойдохте на себе си и вече ще живеете в съответствие с това, което смятате за правилно за вас самите. Нов цикъл на свобода, който идва от това да познавате себе си достатъчно добре, започва именно сега за вас и вашите финанси и семеен живот ще процъфтяват в красива градина.

Лъв

Вие сте благословени – всичко, в което инвестирате усилия и емоции оттук нататък, ще се превърне в злато. Ако нещо е било заседнало през последните 2-3 години, очаквайте то да започне да се раздвижва напред по неочаквани и креативни начини. Добри новини за вашите финанси и интуиция. Погледнете къде се чувствате привлечени най-много и ще намерите следващата си възможност, която ви чака точно там. Да бъдете верни на себе си е единственото, което трябва да правите  сега.

Дева

Дева, ако гледате назад в миналото си и се чувствате разкъсани от живота си, Сатурн ви помага да овладеете дарбата си да сте оптимисти и да имате перспектива за бъдещето. Духовното изобилие и изцелението са били вашите основни теми, разгръщащи се в различни форми като семейство, взаимоотношения, лично израстване, финанси, връзката ви с тялото ви и много други. Започнете отначало, започнете с малко ако трябва, продължете да се  борите и ще имате успехи.

Везни

Сякаш все още не сте достатъчно далновидни, тази планетарна промяна ви носи някои променящи живота, кармично предопределени награди. Сътрудничеството и намирането на забавни творчески начини да свършите нещата са ваш голям приоритет точно сега, както и обирането на някои големи награди и почести за всичко добро, което сте направили. Пригответе чантата си, за да започнете да събирате тези "златни медали".

Скорпион

Вашето здраве, взаимоотношения и финанси не са били на ниво през последните месеци. Най-накрая обаче се научавате да премахвате страховете и несигурността си от картината и започвате да очаквате само най-доброто за себе си. Ако нещата са  били трудни за вас в някои основни връзки, поемете си въздух, тъй като тези възли са на път да се развържат сами и скоро времето в живота ви ще стане по-топло и слънчево. Дълбоките рани заздравяват, идват огромни положителни промени.

Стрелец

Ако сте се борили със здравословни предизвикателства и притеснения, свързани със стреса (за някои дори финансови), склонността ви към проактивност ще ви надвие. Поддържането на темпото и освобождаването на място за себе си в живота ви не е нещо, което все още сте усвоили, и Сатурн ви призовава спешно да отбележите това като важно в списъка ви от задачи.

Козирог

Може да преразглеждате стари цикли, Козирог, но Сатурн ви подтиква да запомните, че вече не сте същият човек и това е вашето тайно оръжие. Вместо да гледате на неравенството като на планина, може би бихте могли просто да го прескочите и да продължите с живота си. Единственият урок, който Сатурн ви оставя, е да търсите най-малката частица слънце в най-малките неща, които правят деня ви по-хубав. Себетрансформацията е самообладание. Щастливи времена ви предстоят!.

Водолей

Водолей, писано ви е да правите точно това, което правите. Сатурн ви оставя с тласък във финансите и самочувствието, така че сложете своята креативна шапка и жонглирайте между работата си и забавленията, за да се възползвате максимално от живота. Игривостта е друга форма на изобилие и колкото повече интегрирате това в живота си, толкова по-силен магнит ще бъдете за привличане на всичко добро.

Риби

Риби, последните няколко месеца може би са отворили очите ви за насочване на чистосърдечността ви там, където ви се струва правилно, вместо да се раздавате на поднос за всички. Време е да помислите за себе си и съзнателно да изберете да се придържате към нещата, които ви носят задоволство. Даровете на Сатурн ще ви помогнат да достигнете зенита в живота си. Промяната във вашата перспектива ще ви помогне да осъзнаете, че всичко е възможно и вие само трябва да решите кого да допускате до себе си и кого – не.

ключови думи:
директен Сатурн зодии

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май