Пълнолуние в Овен: Какво ни носи и кои са зодиите късметлии

Пълнолуние в Овен: Какво ни носи и кои са зодиите късметлии

На 29 септември ни очаква пълнолуние в знака на зодия Овен. Много от намеренията ни, които сме си поставили от месец март досега, могат да достигнат разцвет. Помислете си какво е било важно или за какво сте мислили през март и април тази година. В случай, че не се сещате за нещо конкретно, вибрациите на това пълнолуние са чудесни за креативност, създаване на нови и хубави неща.

Пълнолунието в Овен има силна енергия, която може да ни помогне да реализираме идеите си. Има предприемачески поток, който идва, когато енергията на Овен е силна, така че я употребете в своя полза. Но внимавайте, тъй като енергиите под пълнолуние в Овен също могат да бъдат огнени и своенравни, насърчавайки ни да бъдем смели и дръзки в подходите ни.

Можем да почувстваме повишаване на увереността и да сме готови да поемем по-големи рискове, за да постигнем резултата, който искаме. Ако се нуждаете от малко повече увереност, това е чудесно, но се пазете от това егото ви да ви води в грешна посока. Понякога огнената енергия е силна и е възможно да сме склонни към гняв, изблици, агресия и разочарование.

Не бива да изпускаме емоциите си, особено негативните. Само така ще успеем да намерим правилния път. Пълнолунието е прекрасно време да се раздвижим чрез спорт, танци, повече разходки.

Емоциите ни също могат да се засилят при това пълнолуние, тъй като то ни води по-близо до сезона на затъмненията. Затъмненията обикновено са силно трансформиращи и са склонни да внасят промени в живота ни. Те могат да бъдат външни, но и по-лични, вътрешни.

Хирон, който е астероид, ще бъде активен по време на сегашното пълнолуние. Той ни насочва да намерим силата в нашите "рани", а не скръбта, защото тъгата и мъката често са свързани с нашите "рани". Хирон обаче ни учи, че от тях може да се издигнем по-силни и мъдри. Този астероид ще ни вдъхнови да не се страхуваме повече, да продължим напред въпреки предизвикателствата в живота ни. Ставаме по-смели и няма място за самосъжаление.

Тъй като наближава периодът на затъмненията, това ни помага да имаме и известно усещане за стабилност в живота си. Въпреки че не можем да контролираме всичко и затъмненията са известни с това, че носят промяна, наличието на нещо, върху което да работим и да планираме, може да ни донесе лекота.

Пълнолунието ще е особено успешно за 4 зодии.

На първо място това са Скорпионите. Според астролозите, те ще имат възможност да проявят своето творчество и интуция, за да увеличат доходите си. Следващото пълнолуние ще им даде идеи за нови начини за печалби. Те ще имат нуждата да действат бързо и да проявят малко по-рисков подход, за да постигнат финансовата си цел. Скорпионите, които бързат да действат, ще постигнат успех.

Риби

Рибите са една от зодиите, които ще получат най-голяма подкрепа от съдбата през този период. Този знак е известен със своите умения да възприемат енергията на околните и да я споделят с други. Пълнолунието ще подпомогне Рибите да насочат своето творчество в правилната посока и да проявят своя финансов потенциал. В този период Рибите ще могат да получат нови възможности за печалби, както и ще подобрят съществуващите си финансови възможности.

Близнаци

Близнаците са зодия, която ще отпразнува възможността да увеличат доходите си след предстоящото пълнолуние. Те ще могат да се съсредоточат върху нови проекти и да проявят смелостта да поемат нови рискове. Ще имат възможност да се фокусират върху собствените си идеи и цели, за да постигнат успеха. Близнаците, които успеят да извлекат максималната стойност от пълнолунието, ще видят високи резултати във финансовата сфера.

Овен

Овните също ще бъдат възнаградени за усилието си след предстоящото пълнолуние. Това е период, когато Овните трябва да се фокусират върху собствените си идеи и да се опитат да ги реализират в най-пълна степен. Съдбата ще се погрижи да даде на Овните множество възможности. Те ще бъдат особено добри в бизнеса, като се насочат към нови и иновативни начини за печалби, пише actualno.com.

 

 

ключови думи:
пълнолуние

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май