Психолог разкри знаците, издаващи, че мъжът е влюбен

Психолог разкри знаците, издаващи, че мъжът е влюбен

Без значение дали сме в началото на една връзка или сме с човека до нас от много време, то винаги може да се прокрадне съмнението дали сме истински обичани от половинката си. Разбира се няма мъж и жена, които от първия ден на запознанството и връзката им да си признаят, че са влюбени един в друг, но това не трябва да е проблем, пише jenata.blitz.bg.

"Да, мъжете много трудно и след дълъг период от време казват "Обичам те" на жената до тях, но това не трябва да е проблем за дамите.

 

Ще попитате "Защо?". Ами защото не е необходимо да чакате да чуете "Обичам те" от мъжа, а да гледате какво той прави", това казва социалният психолог Александър Шахов.

Експертът казва, че има издайнически неща в поведението на представители на силния пол, които разкриват, че той е влюбен в дадена жена.

"Първото нещо, което издава, че един мъж е влюбен в дадена жена е, че прави планове с нейно участие. Ако той иска да сте до него и се съобразява с това как и кога да сте заедно, то дами, знайте, че е влюбен във Вас", уточнява социалният психолог.

По думите му друг признак, че мъжът обича дадена жена е, че ѝ помага финансово и винаги се опитва да плати сметките, когато са заедно.

Експертът отбеляза, че един влюбен мъж никога няма да скрие приятелката си от другите. Когато се представя, той ще използва думите "приятелката ми", а не просто да ѝ вика по име пред познатите си.

Според Шахов, до любящ мъж, една жена винаги ще се чувства в безопасност, защото той ще направи всичко, за да спести и най-малката ѝ тревога, а за жените чувството за сигурност е един от компонентите на щастието.

 

 

 

Психологът добави още, че любящият мъж винаги трябва да изпълнява обещанията си и да държи на думата си.

ключови думи:
любов

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април