Празни джобове за три зодии наесен

Празни джобове за три зодии наесен

Астролозите не се съмняват, че сезонът на Девите ще донесе оживление – за някои повече, за други по-малко. Не всеки обаче ще може да се наслади напълно на новите възможности. Освен това някои хора ще си навлекат сериозни проблеми. Цели 3 са зодиите, които ще се оплакват от празни джобове през есента.

Телец
Телецът няма да има късмет с парите. Каквото спечели, това ще похарчи. Ще се появят непредвидени разходи и преди да се усетят, сметката им ще бъде празна. За щастие може да разчита на помощта на близките си, защото без нея би било трудно. Оказва се, че когато най-малко очаква, Девата ще му подаде ръка. Благодарение на проявените грижи зодия Телец ще си върне вътрешния мир.

Лъв
Лъвът ще трябва да затегне колана, защото го чакат "постни дни". Ако не вземе благоразумно финансово решение навреме, последствията ще бъдат тежки. Има много признаци, че проблемите му ще привлекат фалшиви съветници, които само го чакат да се препъне. Ето защо, преди да подпише каквито и да било документи, той трябва внимателно да анализира всички плюсове и минуси, пиеш Actualno.

Риби
Рибите ще са с глава в облаците и изобщо няма да обръщат внимание какво и колко струва. Освен това, когато вземат решения за покупка, те ще се ръководят от естетиката, а не от стойността на продукта. Това ще има последствия, защото парите бързо ще изчезнат от сметката им. Когато разберат колко са похарчили за неща, които изобщо не им трябват, ще се изненадат от неблагоразумието си.

 

ключови думи:
зодии

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Дева
24 август – 23 септември