Плюсове и минуси на връзката с по-млад мъж

Плюсове и минуси на връзката с по-млад мъж

Да прехвърлиш 30-те не означава, че си за изхвърляне! Всъщност жените в тази възраст, та и дори в късните 30, са красиви, млади, жизнени и търсещи любов и приключения. Ето защо често това е и периодът, в който подсъзнателно се връщаме към младежките си луди години. Хващаме по-млади гаджета и някак се чувстваме отново като на 20.

Това обаче си има своите предимства и недостатъци. Кои са плюсовете и минусите на това да се срещаш с по-млад мъж, когато си прехвърлила 30-те?

Плюс – той е силно впечатлен от вас

За да предпочете да бъде с вас, вместо да си намери младо и сочно гадже на неговата възраст, един мъж трябва да е истински впечатлен и погълнат от вас. Независимо дали годините ви личат или не, те са факт и обикновено влияят подсъзнателно на избора на мъжа, най-вече ако той е 20-годишен и все още незрял.

Но ако все пак той е избрал вас, дори да наближавате 40-те си години, той определено е силно впечатлен и погълнат от особата ви.

Минус – той е доста неопитен, за разлика от вас

Това би могло да се окаже пречка. Младите мъже са си направо момчета, нека го признаем. Ето защо често се случва да са непохватни в леглото, да не са научили някои трикове, да не знаят как да реагират джентълменски в дадени ситуации или да се срамуват да изразят себе си в стремежа си да се направят на зрели мъжкари. Все неща, които жените, срещащи се с млади агънца, могат да потвърдят.

Плюс – кара ви да проверите докъде бихте стигнали

Младостта е лудост, младостта е шемет, тя е неспирен купон. Ако вече сте прехвърлили 30-те, вероятно се чувствате по-улегнали, а младото ви гадже не спира да ви предизвиква и това някак си ви харесва. Страхотно е също, че той ви кара да се чувствате секси, желана и уверена.

Минус – започвате да се държите майчински

Нещо, което не може да се избегне напълно е майчинското държание. Дори поначало да не сте такъв тип грижовна жена, разликата във възрастта ви кара да проявявате подобни черти, колкото и да не ви се иска. Преминали сте през етапа на съзряване и оформяне на личността, а той тепърва работи по въпроса. Ето защо се налага да му правите забележки, да се грижите за него, да го наглеждате, да го назидавате.

Плюс – чувствате се още по-красива

В началото на подобни връзки между по-възрастни жени и по-млади мъже чувството у жената, че не е достатъчно млада, красива, стегната и женствена, не спира да я преследва. Питаш се дали той забелязва бръчките, отпуснатата кожа, стриите и всичко онова, което не го е имало, когато си била на 20.

Но с напредване на връзката започваш да се чувстваш все по-красива и ценена. Красотата и младостта започват да придобиват нови измерения и това е прекрасно.

Минус – на него не може да се разчита

За една зряла жена мъжът, на когото може да се разчита, е истинска ценност. Точно от такива мъже имат нужда жените след 30-те. Това е периодът, в който жената активно търси брачен партньор, с когото да създаде семейство и потомство. Младите гаджета обаче рядко стават за тази цел, защото са толкова неорганизирани, че може да ти се завие свят.

20-годишните младоци не могат да бъдат контролирани, разгадани, рядко могат да са опора за една жена, графикът им е непостоянен, липсва организираност в тяхното ежедневие, пише trafficnews.bg.

ключови думи:
плюсове и минуси

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май