От днес започват най-опасните дни през този месец, вижте кога са останалите

От днес започват най-опасните дни през този месец, вижте кога са останалите

Опасните и неблагоприятни дни не винаги означават, че сме обречени на проблеми и провал по всички въпроси. Ако всичко е направено правилно, проблемите могат да бъдат сведени до нула. Добрата новина е, че през май има само три опасни дни.

1 май - Съвпад на Слънцето и Меркурий и начало на ретроградното движение на Плутон

На 1 май започва ретроградното движение на най-отдалечената от нас планета – Плутон. Въпреки факта, че е много малък и отдалечен, отрицателното му въздействие ще бъде много забележимо, особено през първите няколко седмици. До 10 октомври тази година планетата ще се опитва да ни изправя по-често лице в лице с най-големите ни страхове. Самият ден на началото на обратното движение на Плутон също ще бъде опасен. В първия ден на май ще усетим лек полъх на  негативизъм.

5 май - Лунно затъмнение

Второто затъмнение за 2023 г. ще бъде на 5 май. Ще премине под влиянието на Скорпиона и ще бъде в полусянката на Земята. Ако преди две седмици Луната покриваше Слънцето, сега сянката на Земята ще падне върху Луната. Скорпионът принадлежи към елемента Вода, което означава, че последствията от това затъмнение ще бъдат много дълготрайни, но не много очевидни. Ето защо астролозите силно препоръчват да останете изключително внимателни през целия петък.

Това ще бъде ден на измама, лицемерие, егоизъм, ревност, предателство и манипулация. На този ден не е препоръчително да се вярва на всичко, което говорят другите. 5 май ще бъде и огледална дата, така че част от отрицателната енергия на затъмнението ще бъде отблъсната от магията на числото 5. Това ще помо гне на всички нас да не се чувстваме толкова отчаяни и негативни в този ден.

9 май - Слънце в съвпад с Уран

9-ти е денят, в който Земята, Слънцето и Уран се подреждат в една линия. Слънцето и Уран ще се борят за правото да управляват нас и живота ни, така че тази конфронтация може да има много негативно въздействие върху настроението на повечето хора. Ще бъде ден на непредсказуемост, мързел и спонтанни решения. Астролозите съветват всички нас да обуздаем този бунтарски дух в себе си, за да не си създаваме нови проблеми и да не предизвикваме хаос, пише Една.бг.

ключови думи:
опасни дни

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май