Оставете напразните илюзии! Ето ясните признаци, че той не ви харесва

Оставете напразните илюзии! Ето ясните признаци, че той не ви харесва

Когато излизате с мъж или просто имате игра с него, няма как да не се запитате дали ви харесва. Понякога знаците могат да са объркващи и да решите, че един мъж ви харесва, а това да не е така. Ако се чувствате объркани, не сте сами. Много жени изпадат в ситуацията да придават значение на жестове, зад които не се крие никакво намерение за връзка.

Кои са ясните знаци, че той не ви харесва?

Той не прави никакво усилие да е близо до вас или в компанията ви

Един от най-красноречивите знаци, че един мъж не ви харесва и няма интерес към вас, е липсата на стремеж да е близо до вас. Когато мъжете имат желание да се доближат до някоя жена и да покорят сърцето ѝ, те ще се навъртат наоколо и ще се опитват постоянно да са в компанията ѝ.

Не ви слуша внимателно, не помни какво му казвате

Един много ясен знак, че той не ви харесва е, когато не помни какво сте говорили. Не се опитва да ви слуша, защото не сте важни за него. И обратното – ако се интересува от това как да ви спечели, той ще се старае да бъде внимателен към всичко, което казвате, за да ви впечатли.

Не ви разпитва за отношенията ви с мъжете

Ако той не ви харесва изобщо и няма намерение да се опитва да ви спечели или задържи, той няма да се опитва да разбере какви отношения сте имали с мъжете преди това и какво мислите за връзките. Ако един мъж ви харесва, той ще е любопитен за любовното ви минало и нагласата ви към мъжете като цяло.

Той няма специално отношение към вас

Ако не забелязвате разлика между отношението му към вас и всички останали, то е защото не ви харесва. Специалното отношение издава интерес и чувства. Но когато вие сте една от всички, към които той се отнася по еднакъв начин, трябва да приемете реалността.

Говори за други жени пред вас

Ако той не се интересува от вас, изобщо няма да прави сметка дали говори за други жени пред вас или не. Той няма да се колебае да отбелязва към коя има интерес, коя изглежда добре и коя не, с коя е бил на кафе например.

Той не ви търси пръв

Без значение дали имате връзка с мъж или просто сте решили, че той по някаква причина има интерес към вас, това ще си проличи, ако той ви търси пръв или не. Явният знак, че той не ви харесва е, когато не се обръща към вас пръв, не ви пише пръв, не ви се обажда, а просто отговаря на вашите опити за контакт.

източник: az-jenata.bg

ключови думи:
харесване

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май