Новолунието оставя тези зодии без пукната стотинка преди празниците

Новолунието оставя тези зодии без пукната стотинка преди празниците

Новолунието на 23 декември ще се отрази негативно на финансовото състояние на няколко зодии. Точно преди празниците те ще се останат без пари и това ще е причината да посрещнат Коледа и Нова година унили.

Телец

Телците трябва да се подготвят за труден период и да започнат да заделят средства, защото след 21 декември ситуацията с парите при тях ще се влоши. На 23 декември може да научат новини, които ще ги накарат да похарчат солидна сума. Това може да е свързано с нарушаване на закона. Например плащането на някаква глоба, изземване на имущество, плащане на данъци и други подобни.

Лъв

Лъвовете също ще имат проблеми с парите. В навечерието на Коледа и Нова година те ще останат с празен портфейл  - ще има достатъчно средства само за скромно събиране с приятели. Ситуацията при тях ще се стабилизира едва след 15 януари.

Водолей

За Водолея ситуацията с парите няма да е критична, но техен проект ще претърпи провал и ще ги лиши от стабилни доходи в бъдеще. Това ще предизвика истинска тъга и униние сред представителите на тази зодия.

ключови думи:
зодии

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май