Новолунието носи големи промени в службата за тези зодии

Новолунието носи големи промени в службата за тези зодии

Очаква ни една динамична есен, която ще донесе множество промени и лични трансформации в живота на всеки един от нас. Предстоят ни три лунни затъмнения по осите Овен-Везни и Телец-Скорпион, които ще ни разтърсят и накарат да пуснем старото и да освободим място за новото. Новолунието в дева на 15 септември ни дава възможност да се подготвим за идните месеци, които ще бъдат особено енергиийно наситени. Основната тема на септемврийското новолуние е работата и тя ще е един от основните фактори за промяна. Подгответе се за есен, изпълнена с уволнения, назначения, смяна на работния екип или среда.

Дева

От средата на септември може да получите предложение за повишение благодарение на новолунието, което е във вашия знак. От друга страна, може да решите да смените работата си, тъй като пълнолунието в овен на 29 септември настъпва във вашия дом на криза и трансформация. Също така може да решите да промените имиджа си. Ретроградният Меркурий през август може да ви помогне да отслабнете и да се върнете към ваш предишен стил от години.

Стрелец

Новолунието на 15 септември е във вашия дом на кариерата и статуса - може да имате нов началник или вие самите да бъдете лидер и да спечелите нова позиция. Ако сте безработни от дълго време, то именно през септември интервютата ви ще започнат да дават резултати – ще ви бъде предложена качествена работа с добър офис и приятен график. До 29 септември, пълнолунието в овен, може да направите първи крачки към започването на собствен бизнес.

Овен

Целият месец обещава да бъде важен в работен план – новолунието на 15 септември ще ви донесе нов офис и приятен екип. Не се страхувайте да поискате и повишение. Вселената благоприятства растежа и професионалното ви развитие през този период, така че се възползвайте.

Рак

Новолунието на 15 септември в дева може да ви донесе ново образование, участие в майсторски клас или повишаване на квалификацията - нищо от това не е случайно и ви тласка към мащабен прогрес. Освен това, през септември може да закупите някакъв вид оборудване за работата си, което в крайна сметка ще се окаже доходоносно. След пълнолунието в овен ви очаква голям успех в професионален план. Не се притеснявайте, ако се издигнете в йерархията, защото Вселената е на ваша страна и ви е подготвила приятна изненада.

Лъв

Може да очаквате повишение на новолунието в дева, да започнете да обучавате хора или да участвате в професионално обучение, което да увеличите цената на вашите услуги. Също така може да си спечелите покровител в работата, който ще в ипомогне да постигнете големи висоти и финансов растеж. Пълнолунието на 29 септември в овен се случва във вашия дом на образованието - можете да получите нова диплома или ще имате учител, който ще повлияе на професионалното ви израстване до 2025 г. Общуването с този човек ще разшири кариерата ви, както и ще промени възгледа ви за живота, като ще го отвори за просперитет.

Източник: Dama.bg

ключови думи:
зодии

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май