Новолнието в Стрелец носи промени за тези 4 зодии

Новолнието в Стрелец носи промени за тези 4 зодии

Ноември може да е започнал хаотично, но сезонът на Стрелеца е официално тук, за да разведри настроението. Тъй като Слънцето се премества в Стрелец на 23 ноември, чувството за свобода, оптимизъм и надежда се възстановява в космоса след много интензивен сезон на Скорпиона.

Стрелецът е знак за възприемане на светлата страна на нещата и на всичко, което е възможно, ако разширите хоризонтите си. Тази енергия със сигурност ще достигне своя връх на 24 ноември, тъй като Слънцето и Луната се съединяват в този знак, за да образуват жизнерадостно, весело новолуние в Стрелец, което ще засегне най-силно четири зодиакални знака.

Като първата луна без затъмнение от 9 октомври насам, новолунието в Стрелец ще накара всички да се почувстват по-игриви и приключенски настроени. Променливият огнен знак Стрелец е свързан с търсенето на приключения по начин, който центрира знанието, истината и изследването; това е знак за започване на безкрайното пътуване към истината и разбирането.

На 24 ноември Слънцето и Луната ще се сблъскат в този знак, извеждайки нови начала на преден план по отношение на желанието на всяка зодия да разшири своите хоризонти. Тъй като Юпитер, управителят на Стрелец, също ще бъде разположен директно в Риби на този ден, способността да се придвижите напред по начин, който е обещаващ и обнадеждаващ за бъдещето, е неизбежна, особено за променливите знаци.

Ето какво могат да очакват тези четири зодии по време на новолунието в Стрелец:

Близнаци

На 24 ноември Слънцето и Луната ще се съединят във вашия седми дом на романтични връзки и партньорства, предлагайки шанс за растеж и развитие. Вашите връзки имат потенциала да ви научат на толкова много, Близнаци. Въпреки че може да не е по начина, по който обикновено обичате да учите, тези преживявания все още могат да бъдат доста въздействащи. Тъй като сте човек, който дава приоритет на ученето, това ще бъде идеалният момент да се отворите към безкрайните възможности, които вашите взаимоотношения могат да предложат. Независимо дали си представяте как може да изглежда бъдещето с вашия специален човек или просто планирате следващата си среща, това новолуние със сигурност ще внесе малко вълнение в любовния ви живот.

Дева

Време е да се освободите, Деви. Тъй като новолунието в Стрелец поставя началото на нови начала в дома и личния ви живот, вие ще сте нетърпеливи да проучите нови възможности в тази област. Сега е идеалният момент да извършите креативни ремонти или да помислите как би изглеждало преместването като цяло. Ако сте се чувствали неспокойни, може би е време да включите малко свежа, вълнуваща енергия във вашето домакинство. От съществено значение е вашият дом да се усеща свободен от всякакви ограничения, така че не се колебайте да освободите малко място, като подарите предмети или организирате гаражна разпродажба. Всичко, което създава повече пространство, е невероятно полезно.

Стрелец

Ако сте жадували за ново начало, това е вашият шанс. На 24 ноември Слънцето и Луната ще се съединят във вашия първи дом на идентичност, заедно с вашия управител на картата, Юпитер, разположен директно в Риби. Сега най-накрая е моментът да продължите напред с някои от плановете или приключенията, които сте забавили умишлени, като същевременно обмисляте новите и вълнуващи възможности, които в момента са на хоризонта. Вие сте готови за личностно израстване и това новолуние ви моли да изясните накъде се движите.

Риби

На 24 ноември Слънцето и Луната ще се съединят в обнадеждаващия, оптимистичен знак Стрелец, носейки обещаващи нови начала в кариерата и професионалния ви живот. С вашия управител на картата, Юпитер, който също е директен в този ден, небето е границата, Риби, така че не се страхувайте да се изявите. Позволете си да си представите какво е възможно за вас, независимо колко нереалистично звучи. Сега е идеалният момент да помечтаете. Независимо дали навлизате в голяма нова възможност за работа или постигате повече успехи, космосът определено ще бъде на ваша страна, пише Една.бг.

ключови думи:
зодии

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април