Не убивайте мъжествеността на партньора си с тези 3 неща

Не убивайте мъжествеността на партньора си с тези 3 неща

Всяка жена се надява, че мъжът в живота й ще се превърне в истинска опора и може да му бъде поверено решаването на основните проблеми в семейството.

В същото време жените често правят много повече неща от това, което е нормално.

"По този начин нежният пол не дава възможността на мъжа да се превърне в глава на семейството. Това е така, защото все повече жени искат да бъдат самостоятелни, независими и да решават всички проблеми", казва световно известен сексолог.

В един момент обаче идват и куп семейни проблеми. А понякога дори и сексуални. Но замисляли ли сте се защо?

Е, според сексолога това е така именно заради поведението на жените, спрямо мъжете им.

"Дами, съзнателно или не, но с някои ваши действия убивате мъжествеността на партньора си – и тук не говорим само за сексуалния аспект", предупреждава сексолога.

По думите му има точно три неща, които жените правят и разрушават по този начин мъжа до себе си.

Ето кои са те:

Даваш му готово решение на проблема

За мъжа е много важно да бъде полезен на семейството си, като цяло неговата задача е да осигури спокойствие и сигурност. Но една жена, опитвайки се да улесни живота на любимия си, поема върху себе си решаването на всякакви проблеми, поради което партньорът вече не вижда причина да се напряга и да прави нещо сам.

За какво? В крайна сметка той има силна половинка, на която можете да разчитате. Искате ли вашият човек да прехвърли отговорностите си върху вас? Съмняваме се.

Работиш за двама

И отново желанието да улесните живота на любимия си мъж. На една жена изглежда, че колкото повече проблеми поема, толкова по-благодарен ще бъде мъжът.

Реално тази схема не работи. Така мъжът просто свиква с факта, че има източник на доходи - вие, и следователно той има време да се занимава с хобитата си и вие не винаги ще бъдете включени в неговите планове. В крайна сметка някой трябва да отделя време за работа.

Критикуваш го постоянно

Дори градивната критика може да вдъхнови малко хора за големи постижения, да не говорим за постоянното недоволство от страна на любим човек. Но постоянната критика от страна на жена към мъжа й не е добра идея. По този начин смазвате самочувствието му, пише jenata.blitz.bg

ключови думи:
мъжественост секс

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май