Не се скатавай. Сгъвай!

Защото сгъването е важно умение, което трябва да се практикува
Не се скатавай. Сгъвай!

Не знам как ти се е отразило търчането по стълбите предния уикенд, но съм убеден, че съм ти липсвал неимоверно. Ето защо аз се завърнах от Карибите специално в твоя чест и съм ти приготвил нещо, което със сигурност ще те кара да се викаш Красимайра. На мястото, където отиваме обаче, не ходят други хора и няма кой да чуе писъците ти. Три, четири!

Ако ни познаваш поне малко, сигурно знаеш, че имаме малко по-особено чувство за хумор. А ако ни познаваш поне малко повече от малко, разбираш, че ние не сме типичният фитнесарски сайт, който ще те замеря с упражнения и готови тренировъчни програми от сутрин до вечер. Ние пишем за нещата от живота. И едно от тях е сгъването на тениски. Колкото по-бързо и качествено си сгъваш тениските, толкова по-бързо и качествено ще си сгъваш тениските. Помни ми думата!

 

Замалко да забравя. Знам, че е досадно, ама дори и ние имаме нужда от повече фенове. Помогни ни да осъществим една мечта като ни харесаш фейсбук страницата или пък вземеш да оспамиш всичките си приятели с този материал.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май