Не правете тези грешки при търсенето на партньор!

Не правете тези грешки при търсенето на партньор!

Ако имате желанието да създадете сериозна любовна връзка, но все още нямате такава, вероятно се питате защо това се случва точно на вас.

Срещите и намирането на подходящ партньор могат да се окажат трудни. За да попадате отново и отново в една и съща ситуация, означава, че допускате определени грешки, които ви отдалечават от възможността да срещнете подходящия мъж.

Вижте 4 грешки, които жените допускат.

1. Очаквате, че ще можете да го промените.

Това е голяма грешка, която води до сериозна загуба на време и възможности да срещнете подходящия за вас партньор. Ако например той ви каже, че с вас му е приятно, но не търси сериозна връзка, тъй като иска да се наслаждава на свободата си, иска да развива кариера или друго, то повярвайте му. Очакванията, че той ще вземе друго решение спрямо вас, което да удовлетвори желаната ви връзка е малко вероятно да се оправдаят.

 2. Приемане на неприемливо поведение.

Не можем да контролираме другите хора, но можем да изберем в какво да участваме и как да реагираме на поведението им към нас. Още една причина, която намалява шансовете за намирането на по-достоен партньор за една жена е, това че тя приема неприемливо поведение в настоящия момент, от мъж, с когото има само флирт или някакви любовни взаимоотношения.

Той не полага усилия да ви спечели? Няколко дни не ви пише, не ви се обажда, а след това внезапно се сеща за вас и това се случва често? Това са само малка част от примерите, които една жена не бива да толерира спрямо нея. Очевидно той ви харесва, но недостатъчно, че да се фокусира само върху вас, може би защото сте опция, а не избор.

3. Примирявате се с по-малко, отколкото заслужавате.

Какво според вас прави една любовна връзка стабилна, щастлива? Това е начинът, по който човекът до нас ни кара да се чувстваме, както и ние него. Примирявайки се с по-малко, отколкото заслужавате, вие показвате неуважение към себе си. Как тогава искате някой друг да ви уважава?

4. Не сте наясно какво точно търсите.

Като партньор, връзка. Може би ще кажете, че искате стабилна любовна връзка. Но какво сте готови да дадете в нея? На какви компромиси сте готови? Защото нашата нагласа често привлича в живота ни и определен тип партньор.

Ако сте с нагласата, че искате връзка, за да сте финансово независима или искате връзка, но не и семейство на този етап от живота ви, има вероятност създаването на взаимоотношения да не ви се получи. Да срещнете партньор, който е емоционално недостъпен, който да очаква повече от вас, а вие да не можете да оправдаете очакванията му и т. н. 

 Михаела Лазарова, Az-jenata.bg


ключови думи:
отношения партньор

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май