Най-опасните дни през ЮЛИ са само 4, но може да обърнат всичко наопаки

Най-опасните дни през ЮЛИ са само 4, но може да обърнат всичко наопаки

През юли ще има само четири опасни дни, но на тези дати трябва да бъдете изключително внимателни, следвайки съветите на астролозите. Това ще ви помогне да останете на повърхността и да предотвратите възникването на проблеми.

За да станете по-продуктивни и успешни в работата и делата си, трябва да се запознаете предварително с предстоящите опасности. Съветите на астролозите ще ви бъдат полезни в най-опасните дни на юли, защото по това време можете да разчитате само на себе си.

1 юли - съвпад на Слънцето и Меркурий

Първият ден от юли ще премине под егидата на отрицателната енергия, генерирана от Слънцето и Меркурий. Това е една добра стара връзка, която ще засегне две основни теми: комуникация и финанси. В работата и финансовите дела ни очакват хаос и объркване. Ще има много проблеми и негативизъм в общуването с хората. Възможни са недоразумения на всички нива – в брака, на работното място.

3 юли - Суперлуна в Козирог

През 2023 г. ще има общо три суперлуни, като 3 юли е първата от тях. Този път пълнолунието ще бъде в Козирог, така че ще бъде опасно. Силата на елемента Земя значително ще отслаби Луната, но и направи самите нас по-слаби и мързеливи. Големият проблем е, че е много вероятно хората да спрат да правят компромиси. Намирането на компормисно решение ще става много по-трудно. Инатът може да доведе до големи проблеми в работата, както и до кавги в семейството.

23 юли - започва ретроградна Венера

Венера ще бъде ретроградна през 2023 г. от 23 юли до 3 септември. Самият ден на началото на ретрофазата на Венера ще бъде изключително опасен, тъй като на 23 юли рязко ще загубим част от нашата жизнена енергия. Желанието да направим нещо и да се стремим към нещо може да избледнее в много от нас.Бъдете внимателни, тъй като хората могат да станат по-малко отстъпчиви.

27 юли - Меркурий в съвпад с Венера

Съвпадът на Венера и Меркурий е най-опасното астрологично събитие през юли. Когато тези две планети са от една и съща страна на Земята, това води до сериозни енергийни проблеми. В този ден ще бъдем лишени от сили, а също и с голяма вероятност ще станем избухливи, агресивни. Ще бъдем егоисти, но трябва да внимаваме кого можем да засегнем с този егоизъм и по какъв начин, пише Една.бг

ключови думи:
опасни дни

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май