Най-опасните дни през 2023 г.

Най-опасните дни през 2023 г.

Най-опасните дни през 2023 г. могат да объркат много неща, но могат и да са повод за размисъл и стягане на силите на всеки един човек. Астролози и експерти в областта на биоенергетиката определиха кои дни догодина ще са най-непредсказуеми и неблагоприятни от гледна точка на космическите сили. В тях трябва да сме най-внимателни.

Два пъти ще се появи петък, 13-и. Първият е през януари, а вторият е през октомври. В популярната митология това е денят на дявола, вещиците, вампирите и всякакви зли сили, които шестват по, на и под земята. Експертите в областта на езотериката съветват в тези дни да не се искат и дават гадания, да не се правят ритуали. А най-важното е да не пожелаваме на никого зло, защото то може като бумеранг да ни се върне. Добре е да избягваме всякакви скандали и свади, особено с непознати и отрицателно настроени личности. В тези дни има вероятност за извършване на проклятия и зли очи. Щетите могат да са най-големи. Трябва да се стараем да останем оптимисти в тези дни. Положителното настроение е много полезно, както и талисмани, които ни носят късмет.

Червеният конец е универсално средство, а по родните земи мартениците, които сме запазили от миналата година, също вършат чудеса срещу уроки. Ако нямаме мартеница, можем да си сплетем червен и бял конец, по желание и син, който подсилва енергията на първите два.

През 2023 г. три пъти имаме т. нар. суперлуна – на 3 юли, 1 август и 31 август. Тогава спътникът се намира в пълна фаза и е най-близо до нашата планета, а това е време за разстройване на психиката не само на по-лабилните натури.

За опасни от астрологична гледна точка се определят двете първи суперлуни – през юли и в началото на август. Първата е под знака на Козирога. Тогава се проявяват противоположни сили, но енергетиката на Луната е много объркваща и замъглява разума ни. В първия понеделник на юли ставаме по-неотстъпчиви, а и трудно можем да преценим кое е правилно и кое е фалшиво. На 1 август суперлуната е под егидата на Водолей и затъмнява разума, а най-вече интелекта. Това е опасно време за нашата памет и за интуицията ни.

Затъмненията през 2023 г. са четири – по две лунните и слънчевите. Датите са 20 април, 5 май, 14 октомври и 28 октомври. Слънчевите са на 20 април и 14 октомври. Трябва да се пазим от грешки и лоши помисли, пише "Ретро".

ключови думи:
опасни дни

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април