Най-големите късметлии сред зодиите през ноември

Най-големите късметлии сред зодиите през ноември

Ноември обещава да бъде изпълнен с предизвикателства. Комбинацията от ретрограден Марс с коридори на затъмнение и новолуние в Скорпион предвещава началото на съдбоносен период, пълен с трансформации и драматични събития. Особено трудно ще бъде за някои знаци от зодиака, но тази статия не е за тях, а за тези, които ще успеят да хванат късмета за опашката в труден момент. Романтични победи, финансово благополучие и нови емоции – всичко това ще получат през последния есенен месец на 2023 година най-щастливите знаци на зодиака: Рибите, Скорпионите и Стрелците.

Риби

Риби, звездите ви обещават през ноември финансово благополучие. Най-малкото ще направите някои добри сделки (например можете да си купите нещо с голяма отстъпка). Има шанс да натрупате богатство. Ако преди това сте инвестирали в някои акции, тогава през следващия месец те ще скочат до небето. Ако сте купили билет за лотария, най-вероятно той ще спечели. Ако сте работили дълго и упорито, ще получите повишение... Този месец Вселената ще измисли как да ви дари. Няма смисъл да гадаете откъде ще дойдат паричните постъпления. Просто се отпуснете и се подгответе емоционално да приемете възможността скоро да се почувствате напълно обезпечени материално.

Скорпион

Ноември е вашият месец, така че през следващите дни ще почувствате дългоочаквания прилив на сила и енергия. Освен това ще имате уникално усещане, че можете буквално всичко. Ще започнете да ръководите нови проекти, постоянно ще ходите някъде, ще се срещате с нови хора, безстрашно ще вървите към постигане на целите си ... И след като сте ускорили темпа на живота си, няма да можете да спрете! Ноември определено ще бъде началото на нова - щастлива - глава от живота за вас, която ще се нарича "себереализация". Най-накрая ще разберете какъв искате да се видите в близко бъдеще и ще получите ресурси, за да се доближите до идеала на собственото си Аз.

Ако след 20 години решите да напишете любовен роман въз основа на личния си опит, тогава събитията в книгата ви ще започнат от ноември 2022 г. Този месец звездите ви подготвят най-романтичния подарък и гарантират, че съвсем скоро ще потънете в нежност и обич. Венера, планетата на любовта, ще влезе във вашия знак в средата на ноември. Така че шансът да срещнете сродната си душа или да укрепите вече създадени отношения, ще се увеличи многократно! Отворете сърцето си и не се отказвайте от срещи. И не се забавяйте: ако харесвате някого, уговорете си среща. Щастието ви е във вашите ръце, а късметът определено е на ваша страна през ноември.

Източник: Dama.bg

 

ключови думи:
зодии

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май