На тази възраст мъжете изневеряват най-често

На тази възраст мъжете изневеряват най-често

Проблемите под формата на криза на средната възраст не идват сами - на възраст около 40 години мъжете по-често напускат семейството. Защо се случва това, разказва психологът Елена Новоселова.

"По това време жената вече е заета с много свои задачи, а мъжът живее с нея в някаква паралелна реалност. В този период той за първи път осъзнава това, което е постигнал и би искал да чуе от съпругата си: "Ти си победител, ти си на трона". А тя казва "о, знаеш ли, днес не мога да изляза с теб", обяснява психологът.

Новоселова обяснява как мисли мъжът в такава ситуация.

"Да кажем, че мъжът осъзнава, че нещо го отдалечава от семейството му, и иска да освежи чувствата си. Така той осъзнава, че не е изненада за никого, не е радост за никого, а в офиса му има нова служителка например. Тя седи на рецепцията, мило и сладко момиче, просто никога не е виждала такива мъже", казва тя.

Новоселова добави, че мъжът по правило не мисли за изневяра, а иска да общува с жена, която забелязва постиженията му и не го приема за даденост, пише vesti.bg, позовавайки се на Рамблер.

ключови думи:
изневяра

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май