На няколко слоя фон дьо тен от красотата

Или как добре сложеният грим може тотално да промени визията ни
На няколко слоя фон дьо тен от красотата

Знаете ли какво има в козметичния салон, в който прекарвам по-голямата част от времето си? Една огромнаааааааааа лупа, с която обикновено извършваме диагностика на кожата на лицето. Не можете да си представите по-дяволско изобретение от това!

Ако имате смелостта да се погледнете през нея (не, че е възможно, де), убедена съм, ще преосмислите отношението си към себе си :) А и към красотата, като цяло.

Истината е, че дори и най-красивите хора могат да се похвалят с козметични дефекти. О, имат си ги в излишък. Друг е въпросът, че несъвършенствата лесно могат да бъдат прикрити. Как? С грим, разбира се.

Всъщност, добре нанесеният макиаж може изцяло да промени визията ни и да направи така, че, дори погледнати отблизо, да изглеждаме... съвършени.

За да се уверите в силата му, ще ви поканя да надникнете в ей тази набързо спретната галерия. В нея ще имате честта да наблюдавате уникалните трансформации на няколко момичета от Русия - преди и след гримиране. Една от девойките e доста известна личност, така да се каже. Викат ѝ Анна Курникова :)  

За впечатления и коментари, заповядайте във фен-страницата ни във фейсбук, молим. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май