Мъжемелчка - разрушителка на семейства, издаде признаците на изневярата

Мъжемелчка - разрушителка на семейства, издаде признаците на изневярата

Американка, провъзгласила се "разрушителка на семейства", посочи основните признаци, по които една жена може да разпознае дали партньорът й кръшка, пише Daily Star.

32-годишната звезда от OnlyFans Ейми Капс разкрива, че обича да се среща с женени мъже. Красавицата признава, че самата тя някога е станала жертва на изневяра, а сега иска да помогне на други жени, които подозират, че партньорът им кръшка.

На първо място, Капс призовава дамите да не пренебрегват неприятните усещания и подозренията, които изпитват.
"Женската интуиция е най-мощният инструм"ент във вашия арсенал. Ако подозирате, че нещо се случва, следвайте интуицията си", казва тя.

По думите й, ако мъжът изведнъж стане прекалено внимателен и започне да прави подаръци, това може да бъде начин да компенсира изневярата.
Забравянето и липсата на внимание също могат да означават, че си има друга.
"Обикновено това означава, че умът му е другаде и вие нямате пълната му концентрация".

Към признаците, които говорят за изневяра, тя добавя и желанието на партньора по-често да си взима душ и да си слага много повече парфюм.

"За мен това е голяма причина за безпокойство. Трябва да се запитате защо се къпе толкова често и дали не го прави, защото иска да се отърве от някакви неприятни миризми като "ухание" на жена или нейния парфюм", обяснява американката.
Желанието на партньора да промени външния си вид, като започне да ходи на фитнес, или пък си направи нова прическа, също може да говори за връзка с друга жена.

"Ако половинката ви започне да ходи навсякъде с телефона си, да се смее нервно, когато го докоснете, и винаги оставя апарата си с екрана надолу,  това е ясен знак, че ви мами", казва красавицата. 

"Друго нещо, което трябва да проверите, е дали изчиства историята си на сърфиране след използване на лаптопа, таблета или телефона. Какво гледа, което не иска да виждаш", добавя Капс. 

ключови думи:
изневяра признаци

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април