Мис Америка и борбата ѝ с килограмите

Красавицата далеч не е изглеждала така...
Мис Америка и борбата ѝ с килограмите

Ако не сте разбрали, съвсем наскоро в САЩ си избраха хубавица. 24-годишната Нина Давулури спечели симпатиите на всички и заслужено се окичи с приза "Мис Америка".

Любопитното е, че това е първият път, когато етническа индийка печели престижния конкурс. Има и още една интересна подробност обаче: красавицата съвсем не е изглеждала така преди време.

Стана ясно, че в близкото минало Нина е имала сериозни проблеми с теглото. Нещо повече: страдала е от булимия.

За щастие, мадамата се взела в ръце навреме. Започнала да спортува заедно с професионалната фитнес инструкторка Тиа Фалкон и коренно променила хранителните си навици. Така, за две години, индийката успяла да се отърве от цели 20 килограма, както и да оформи отлична фигура.

Днес Давулури продължава да посещава редовно фитнес залата – залага на кръгово трениране, прави упражнения с пудовки, както и с тренировъчни ластици. Разбира се, обръща и сериозно внимание на храненето си.

Признава, че за нея най-важното нещо е здравето, а красотата е следствие от него. Иска ѝ се да бъде пример за младите момичета – да ги накара да се грижат за себе си с любов и разбиране. А когато "порасне", мечтае да стане психиатър :)

1043021Fitwell.bg (колаж)

Браво на момичето! Красиво е, умно е и си дава сметка кои са наистина важните неща. Вие харесвате ли Мис Америка? Споделете мнение – тук или във фейсбук. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май