Махнете ги от дома си! Тези вещи издават лош вкус и бедност

Махнете ги от дома си! Тези вещи издават лош вкус и бедност

Неслучайно много хора казват, че домът разкрива какъв човек сте. Едно жилище може да разкаже за вас много повече, отколкото можете да си представите. Именно заради това е изключително важно най-вече то да е чисто и оправено. 

Има и няколко неща, които могат да развалят буквално целия ви интериор. Може да си мислите, че тези вещи придават чар и уют на дома ви, но всъщност може да се окаже, че те всъщност издават, че сте бедни. 

Големи огледала и мебели с огледални повърхности
Професионалистите и интериорни дизайнери твърдят, че огромните огледала в дома говорят за лош вкус и изглеждат по-скоро вулгарно във секи един смисъл на думата. 

Огледалото на тавана в спалнята е отвратително решение. Подобно е и това гардерoбът ви да е изцяло с огледални врати. Тези мебели са много непрактични, а повърхността трябва непрекъснато да се почиства от праh и отпечатъци.

Спално бельо от сатен
На кого му хрумна идеята, че спалното бельо от сатен е знак за лукс? Всъщност всички експерти твърдят в един глас, че наистина богатите хора никога няма да покрият леглото
си с такова нещо и ще предпочетат качествени завивки от памук.

Коприната също е чудесен избор, а и говори за големи възможности.

Много плюшени играчки
Не забравяйте, че плюшените играчки са разрешени само ако има деца. И то само до определена възраст. Леглото дори и на тийнейджър, обсипано с мечета, не говори никак добре. Да не говорим, че те допълнително събират прах и могат да доведат до различни заболявания и алергии.

Фалшификати на известни картини
Така въобще не изглеждате като ценители, а даже точно обратното. Друго много важно нещо е, каквато и картина да имате в дома си, тя да е поставена в хубава, красива и скъпа рамка. 

Изобилие от декоративни възглавнички
Те естествено може да съществуват и да са част от интериора ви, но трябва да внимавате с количеството им. На диваните този аксесоар може да изглежда добре, но на леглото са като стари и вехти, чакащи нафталина. Това отдавна не е модерно.

Избелял текстил
Колкото и да ви харесва тапицерията на дивана, когато тя се износи, трябва да смените или нея или него. Това прави мебелта да изглежда вехта, а вас бедни. Това важи и за щампи, които са били на мода преди няколко години.

Пукната посуда
Това освен, че носи лош късмет, изглежда изключително лошо в очите на всеки посетител. Важно е да имате здрава и чиста посуда, дори и да не е скъпа. В днешно време могат да се намерят много красиви и бюджетни варианти, пише jenata.blitz.bg

ключови думи:
вещи

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май