Магичните дни през март, които може да променят съдбата

Магичните дни през март, които може да променят съдбата

3 март – Огледална дата

03.03 е денят на царуването на числото 3, което покровителства нашите духовни принципи. Ако в миналото сме предприели някаква грешна стъпка, днес ще можем не само да диагностицираме проблема, но и частично или напълно да коригираме последствията от него. Това е чудесно време за духовни практики и молитви. Висшите сили определено ще ви чуят.

Правете добро на 3 март – помагайте на нуждаещите се и не се отвръщайте от близките. Бъдете пример за по-младите поколения и не забравяйте да се усмихвате повече и да търсите нещо добро дори в не най-приятните малки неща.

20 март – Пролетното равноденствие

Това е много благоприятен ден както от гледна точка на енергията, така и от гледна точка на езотериката. От древни времена пролетното равноденствие се счита за момент на пробуждането на природата, а също така олицетворява напускането на зимата. Това е чудесен ден за почистване на къщата, среща с приятели и семейство, забавление, радост и смях.

За голям късмет може да се счита факта, че на този ден Луната ще бъде във Везни, което символизира равенство, хармония и ред. Този ден може да се счита за най-яркия през март тази година.

27 март – Меркурий навлиза в Овен

До 26-и включително планетата ще остане в знака на Риби, в който, меко казано, не ѝ е удобно. На 27 март ще има благоприятен преход към Овен, което ще направи деня доста продуктивен. Ще бъде възможно да се поемат нови дела, както и да се справите с онези притеснения, които сега са от първостепенно значение.

Това е чудесен ден за пазаруване, финансова дейност, изпращане на кандидатура за онази работа, която отдавна ви харесва. Меркурий в Овен ще ни даде в този ден възможност да успеем в това, което не е било възможно преди.

ключови думи:
магични дни март

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май