Любимите мъжки джаджи – кола, телефон, часовник

Любимите мъжки джаджи – кола, телефон, часовник

Мъжете си остават деца доживотно. Добре де, не съм мъж, но и аз се чувствам дете често. Но мъжете са деца по отношение на играчките. Само променят вида им през годините. На 7 – мечо. На 10 – Батман. На 15 – таблет. На 20 – колата на татко. На 28 – своя кола… И така, те настояват да ги оставяме на мира с техните джаджи от време на време. А те са разнообразни. Хубаво е да сверим часовника си, за да знаем на какво най-много ще се радват когато им купуваме подаръци, момичета. От ултрамодерни приложения за телефона, до някои аксесоар за колата. Независимо дали е устройство, което позволява да контролират компютъра си от разстояние, или най-новият модел часовник, мъжете се радват на техните играчки като малки деца.

Независимо дали са достъпни и полезни, действително, силният пол се пристрастява лесно към придобивките си. Платформата за онлайн продажби kaymu представя Топ 5 на най-любимите мъжки предмети, без които те не се чустват достатъчно мъже, съобщава БГНЕС.

Ще се изненадате ли, че на първо място е автомобилът? Не трябва – даже старите вицове го припомнят. Когато жената звъни на мъжа си и вика, миличко, ударих колата. А той пита: как е тя??? Почти няма мъж, за когото автомобилът да не е върха на удоволствието, особено ако е луксозен и има куп допълнителни екстри – навигационна система, компютърно управление, мобилна прахосмукачка и какво ли още не. А ако е стар, това е друг вид страст, винаги има какво да се поправи, преподреди, добави… Дори и най-кроткият мъж може да се превърне в свиреп състезател и да превиши скоростта, без даже да се усети, че го прави.

Мобилният телефон стабилно държи второто място. Разбира се, трябва да е смартфон, да има много допълнителни функции, така че хем да върши работа, хем да може да съобщава какво е времето, какъв е резултатът от Формула 1 или от мача на любимия футболен отбор, а защо не направо да го показва онлайн. Джаджа за работа и забавление, 2 в 1… не, 3 – защото интернетът е задължителен. Вероятно последната му важна функция е да може да се говори по него.

Третото място е за часовника. Да, мъжете изглежда са традиционалисти. Могат да се информират колко е часа по 15 други начина, но настояват да имат часовник на китката си. Просто в случая става дума не за информация, а за класа и стил. Учудващо е колко много представители на мъжкото съсловие обръщат внимание на детайлите в този аксесоар – каква е марката, какъв е дизайнът и какви са модните тенденции в тази сфера.

Според платформата за онлайн продажби на четвърто място мъжете поставят дистанционното. Онова дребно предметче, което е толкова верен приятел в домашна среда. Осигурете на вашия човек удобно място на дивана, бутилка бира и възможност да сменя каналите на телевизора, и спокойно може да се оттеглите за дълъг разговор с приятелките си в съседната стая. Той вероятно няма и да забележи отсъствието ви.

В Топ 5 е и плейстейшънът. Ясно защо – мъжете си остават деца завинаги и обичат предизвикателствата, пък били те и виртуални.

С това последното мога и да не се съглася. Просто защото един уважаващ себе си мъж над ранната юношеска възраст със сигурност е открил огромното поле от игри на собствения си мощен компютър. А там те не са по-малко занимателни.

ключови думи:
мъжки джаджи

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май