Кои са действията, с които отблъсквате мъжете моментално?

Кои са действията, с които отблъсквате мъжете моментално?

Влюбени сте в някой мъж, който обаче не ви обръща достатъчно внимание. Или просто имате интерес към него и искате да събудите и неговото любопитство към вас. Онова, което искате най-много е да се обвържете и сте готови да го постигнете на всяка цена. 

Когато сте с такава нагласа обаче има риск да допуснете няколко грешки, които не само няма да спечелят сърцето на мъжа, а дори ще го отблъснат. Има някои типове поведение, които са като червен флаг за мъжете и по-скоро ги карат да избягат от вас, отколкото да паднат в краката ви. 

Кои са действията, с които отблъсквате мъжете моментално?

Преследвате мъжа, въртите се около него 

Едно от най-неприятните неща за мъжете е, когато жените се лепнат за тях и започнат осезаемо да ги преследват. Това автоматично ги кара да бягат и да се дърпат. Ако постоянно се появявате на местата, където е и той, това ще го накара да ви приеме за отчаяна, вманиачена, прилепчива и дори неприятна. Ще го накара да се опита по-скоро да избяга от вас, отколкото да предизвикате интереса му. Мъжете предпочитат да преследват, не да бъдат преследвани. Ако се държите така по-скоро ще изглеждате като твърде леснодостъпна, а това кара мъжете бързо да губят интерес. 

Личи си колко отчаяно искате да се обвържете 

Още една червена лампичка ще светне в главата на мъжа, ако със сетивата си той усети колко отчаяно сте готова на всичко, за да се обвържете. Това ще го накара да мисли, че не той е важният за вас, а идеята да имате партньор. Тоест няма значение с кого сте, стига да сте с някого. Дори това реално да не е така, поведението ви ще го отблъсне моментално. 

Искате да сте център на внимание 

Когато си личи, че непременно искате да привлечете внимание, рискувате да спечелите тъкмо обратното. Мъжът обект на вашия интерес може да бъде отблъснат от непременния ви стремеж да сте център на внимание. Това може да го накара да мисли, че сте несериозна личност, която по-скоро флиртува и търси вниманието на много мъже, отколкото сериозна връзка. 

Излъчвате негативна енергия 

Едно от най-отблъскващите неща за мъжете е женското мрънкане и негативна нагласа. Ако постоянно сте недоволни от всичко, изказвате негативно мнение, говорите против другите, недоволни сте или сте критични, това автоматично отблъсква мъжете и намалява шансовете ви. 

източник: az-jenata.bg

ключови думи:
отношения

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май