Ким Кардашиян отслабва със секс диета?

Или поне се опитва ;) Отново!
Ким Кардашиян отслабва със секс диета?

Не можем да отречем, че "любимката" ни Ким Кардашиян е повече от изобретателна в опитите си да се втали. След като хапчетата за отслабване и стягащото бельо не ѝ осигуриха желаната фигура, реалити звездата вече има нов план за влизане в добра форма. И то какъв!

Според анонимни източници, през последните дни госпожица Кардашиян спазвала.... секс диета. Точно така. Чаровницата "тренирала" редовно (и предимно) в леглото заедно с приятеля си – рапъра Кание Уест. Нещо повече, за една седмица свалила цели 3 килограма, клюкарят още за популярно издание гореспоменатите информатори.  

justjared

Не, че завиждаме на сексуално активната Ким, ама дълбоко се съмняваме, че "режимът", който си е избрала, ще ѝ свърши работа... Ако си го е избрала наистина, де. 

Както сме казвали и преди, секс диетата е перфектно допълнение към фитнес програмата. Но само с нея трудно могат да се преследват амбициозни спортни цели :) Макар че, както изглежда, Кардашиян не е от жените, които си поставят такива... 

Сега оставяме клюките настрана, за да ви попитаме: какво е вашето мнение за секс диетата - прилагате ли я от време на време? 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май