Какво търсят мъжете в една жена?

Какво търсят мъжете в една жена?

Любовният ви живот би бил много по -лесен, ако просто знаехте как да спечелите мъжа и да го задържите до себе си, нали? Няма как да не се чудите какво наистина искат мъжете в една жена, защото където и да погледнете, сте бомбардирани от различни съвети.

Някои ви казват да го накарате да ви преследва, докато други ви съветват да направите първия ход и винаги да сте наясно с чувствата си. Следователно сте объркани и не знаете на кого да вярвате. Истината е, че всеки мъж има свои предпочитания, когато става въпрос за жените, но въпреки това има някои универсални неща, които почти всеки мъж търси в една жена и ето 11 от тях.

Просто следвайте тези съвети и ви уверяваме, че ще имате всеки, когото искате.

1. Жена, която го привлича физически

Нека си признаем – първото нещо, което ви привлича към някой от противоположния пол, е физическият външен вид. Не знаете дали ще харесате характера му, но има нещо в усмивката му, погледа му, начина, по който говори или ходи, което намирате за привлекателно. Същото важи и за мъжете. Истината е, че няма значение дали сте най -добрият човек на света – ако мъжът не ви харесва физически, е малко вероятно той да се заинтересува за да ви опознае по -добре.

 

2. Жена с характер и интересна личност

Въпреки че външният вид е това, което привлича един мъж към вас, вашата личност е това, което ще го задържи по -дълго до вас. Така че, ако се чудите какво искат мъжете от една жена и върху какво трябва да работите, на първо място мъжът, от когото се интересувате, трябва да види, че сте добър, мил и сърдечен човек. Забравете за егоизма и егоцентризма и ги заменете с емпатия, състрадание и други положителни човешки качества и ви уверяваме, че той ще ви счита за скъпоценен улов.

3. Зряла жена, която знае как да бъде игрива

Много жени обаче смятат, че трябва да се преструват на уязвими, невинни момичета, само за да погалят егото на партньорите си и да ги накарат да се почувстват като по -големи мъже. Разбира се, способността да бъдеш игрива и да се държиш като гимназистка без притеснение винаги е добро качество. Въпреки това животът не винаги е игра и има моменти, в които трябва да покажете на партньора си, че сте силна, зряла жена, която може да бъде равна в една връзка. От друга страна, да бъдеш спонтанна и да имаш способността да помогнеш на партньора си да се отпусне и да го накараш да се смее, винаги е плюс. Така че по същество важното е да се намери баланс между зрялата жена и игривото момиче и да се знае каква роля да се вземе в даден момент.

4. Доверчива и честна жена

Ако се опитвате да разберете какво искат мъжете от една жена, знайте, че честността е едно от първите неща, които всеки истински мъж търси в другата си половина. Да, незрелите момчета може да се занимават с игри на ума и да се наслаждават на преследването, но зрелите момчета не се вълнуват от тези неща. Това, което искат мъжете, е жена, която ще бъде вярна на себе си, която няма да лъже и да ги измами. Освен това, това, което мъжете искат от една жена, е също да бъде надеждна. Те искат да имат момиче, на което да кажат всичко и никога няма да нарушат доверието им, независимо какво се случва с връзката им.

5. Жена, която ще бъде най -добрият му приятел

Това, което мъжете искат от една жена, не е приятел, който да играе видео игри с тях, който ще се псува и ще се състезава за това кой може да яде повече. Не, нямат нужда да се превръщате в човек, който ще ги следва на футболни мачове и ще проверява дали случайно няма други момичета заедно с тях. Това обаче не означава, че те не искат да им бъдете най -добрият приятел. Те искат вие да сте тяхното семейство, техен спътник и техен партньор, освен че сте им приятелка. Мъжът иска жена, която да бъде неговото сигурно убежище и негова скала. Момиче, което ще бъде вятърът в крилата му и светлината в края на тунела му – любовница и най -добър приятел, всичко в едно.

6. Независима и уверена жена

Колко пъти сте чували, че мъжете се страхуват от силни жени? Истинският мъж винаги ще избере безстрашна жена, която е напълно завършена личност пред несигурното момиче, което се нуждае от мъж, който да й даде смисъл на съществуването. Жена, която обича себе си, е по -привлекателна за мъжете. Така че, ако се чудите какво искат мъжете от една жена, независимостта и увереността са едно от най -добрите качества, които всеки мъж иска да има приятелката му. Не казваме, че трябва да се държите така, сякаш вашият романтичен партньор е в дъното на вашия списък с приоритети, защото това просто ще го прогони, но той трябва да знае, че можете да се справите без него.

7. Интелигентна жена

Мъжете обичат умни и силно интелигентни жени – и когато мъж твърди нещо различно, това просто означава, че търси момиче, което може да контролира. Това, което истинските мъже искат от една жена, е тя да има собствено мнение, да знае как да отстоява себе си и своите убеждения. За него е важно да види колко образовани и информирани сте и че сте човек, с когото може да говори за всичко.

8. Жена, която ще го разбере

Това, което мъжете искат, е да имат романтичен партньор, който да ги разбира, независимо от всичко. Това не означава, че трябва постоянно да оправдавате действията на гаджето си или да търсите оправдания за поведението му. Той иска жена, която може да стигне до дъното на неговата личност. Някой, с когото може да говори за всичко, който ще се интересува от най -дълбоките му страхове, надежди, мечти и стремежи. Това, което мъжете искат в една жена, е да имат романтичен партньор, който да положи усилия да се свърже с тях както психически, така и духовно. Момиче, което знае точно как се чувстват, само като ги погледне, момиче, с което имат дълбока, емоционална връзка, която е извън сексуалното.

9. Жена, която ще го уважава и оценява

Ако се съмнявате какво искат мъжете от една жена, знайте, че уважението е на първо място в списъка им с желания. Това не означава, че се очаква да се отнасяте с него така, сякаш е над вас по някакъв начин, но определено трябва да му покажете, че го уважавате като личност, като мъж и като романтичен партньор. Противно на общоприетото мнение, мъжът няма да тича след вас, ако го унижавате.

10. Амбициозна жена

Това, което мъжете искат от една жена, е тя да има свои собствени амбиции, вместо сляпо да ги следва. Те искат момиче, което има свой собствен живот и своите цели, от които не е готова да се откаже, само защото се е влюбила в мъж. Те искат жена, която не може да бъде спряна, жена, която не се страхува от препятствията по пътя си, и момиче, което е готово да направи всичко необходимо, за да постигне целите си и да сбъдне своите планове и мечти. Това, което мъжете искат от една жена, е тя да вярва в себе си, когато никой друг не го прави, и тя да ги тласне напред. Те жадуват за жена, чиято стойност не може да бъде намалена от никого и която не може да бъде унизена толкова лесно. Това, което искат, е някой, който непрекъснато ще работи за самоусъвършенстване и в същото време ще ги вдъхновява да станат възможно най-добрата версия на себе си.

11. Жена, с която споделя сексуална химия

Без съмнение сексът е една от решаващите части на всяка успешна връзка. Това е нещо, което не виждате, когато всичко върви чудесно в спалнята, но със сигурност ще го забележите, ако сексуалният ви живот не е толкова удовлетворяващ, колкото бихте искали да бъде. Така че, ако се чудите какво искат мъжете от една жена, едно от най -важните неща за тях е без съмнение сексуалната химия между тях и партньора им. От решаващо значение е двойката да се разбира под чаршафите и да бъде сексуално съвместима. Трябва да разберете едно: различните хора имат различни иннимни предпочитания и за всеки мъж е много важно да намери жената, която обича същите неща, които той прави. Това не означава, че трябва да прекрачите границите си или да се преструвате, че се наслаждавате на някои неща, които не обичате, само за да му угодите. Най -важното за качествения полов живот е добрата комуникация. Това е способността да кажете на партньора си какво искате и желанието да сте готови да се подобрите.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май