Какво носи днешното пълнолуние в Лъв на всяка зодия?

Какво носи днешното пълнолуние в Лъв на всяка зодия?

ОВЕН

На 25 януари Вълчата луна ще освети настоящите ви страсти, романси и хобита. Какви творчески занимания ви карат да се откроявате от тълпата? Това ще е моментът да ги поставите на преден план.

В този ден може също да се почувствате принудени да направите очевидно всяко чувство, което сте таили. Като огнен знак е важно да имате възможност да споделяте това, което е в сърцето ви, и днес желанието ви да бъдете искрени и открити ще бъде по-силно отвсякога.

ТЕЛЕЦ

Пълнолунието в знака на Лъв ще хвърли светлина върху най-личните ви въпроси. По време на това астрологично събитие ще ви бъде напомнено колко е важно за вас да се чувствате утвърдени, видени и подкрепени от комфорта на вашето жизнено пространство.

Това може да ви подтикне да направите някои корекции в домашния декор или да организирате голямо домашно парти след дълбоко почистване – всичко, което позволява на безопасното ви пространство да блести.

БЛИЗНАЦИ

На 25 януари пълнолунието в знака на Лъв ще хвърли светлина върху настоящите ви мисли и идеи, зареждайки ви с увереността да ги споделите с всеки, който желае да ви изслуша.

Като комуникатора на зодиака, вие се чувствате в свои води, когато споделяте информация с връстниците си. В този ден ще бъдете принудени да използвате гласа си по начин, който другите определено ще забележат. Може да е нещо толкова малко (но значително) като важна дискусия с приятел или толкова голямо, като участие в телевизионно предаване.

РАК

Вашите настоящи финанси, бюджет и лични ресурси ще бъдат вашият основен фокус по време на Вълчата луна на 25 януари. На този ден ще признаете кои са притежанията, с които най-много се гордеете, както и кои са нещата, които искате да получите .

Може да се окажете по-склонни към прахосничество, така че следете внимателно разходите си. Не забравяйте, че грижата за себе си невинаги трябва да бъде екстравагантна, особено ако не е в рамките на бюджета ви.

ЛЪВ

Първото пълнолуние за годината ще бъде във вашия знак, което означава, че ще се възползвате от тази енергия повече от всеки друг.

На 25 януари ще обмислите как можете да покажете най-доброто от себе си. Свикнали сте да бъдете център на внимание и в този ден ще искате да получите признание - въпреки че не се нуждаете от него.

ДЕВА 

Вълчата луна осветява вашия 12-ти дом на изолацията и възстановяването. Това пълнолуние ще ви накара да признаете дарбите и талантите в себе си, които може да сте склонни да пренебрегвате. Вие заслужавате признание, но трябва да позволите тези части от вас да бъдат забелязани и оценени.

Въпреки че може да не се чувствате във вихъра си през този ден, ще намерите удовлетворение в практиките, които ви карат да се чувствате уверени зад затворени врати.

ВЕЗНИ

На 25 януари пълнолунието в знака на Лъв ще привлече повишено внимание към настоящите ви приятелства, съюзи и социални групи.

През това време ще забележите как вашата общност подкрепя и утвърждава вашата идентичност. Чувствате ли се пренебрегнати от вашите приятели? Ако е така, очаквайте да се почувствате по-признати и се пригответе да общувате по-свободно с хората, които ви ценят такива, каквито сте.

СКОРПИОН

Вашето желание за авторитет и себеизразяване в кариерата ще бъде подчертано, тъй като пълнолунието в Лъв кулминира във вашия 10-ти дом на социалния статус.

Около пълнолунието на 25 януари може да получите признание за усилията си в работата или да влезете в нова професионална роля. Вие сте човек, който се наслаждава на уединението си, но в този ден другите ще искат да бъдат около вас, така че не забравяйте да приемете похвалите и вниманието им.

СТРЕЛЕЦ

На 25 януари пълнолунието в знака на Лъв ще хвърли светлина върху вашите духовни вярвания и стремежи към висше познание и мъдрост.

Това космическо събитие може да ви накара да се включите в разговори, които повишават вашето съзнание за света. Това може да стане чрез пътуване до нови места или споделяне на текущите ви наблюдения с хората около вас. Правенето на неща, които ви извеждат от зоната ви на комфорт, е разковничето тук, така че не се колебайте да бъдете малко спонтанни.

КОЗИРОГ

По време на Вълчата луна на 25 януари ще разгледате по-внимателно своите дългове и финансови задължения. На този ден ще признаете всички задължения, които може би сте натрупали и които може би трябва да бъдат изчистени.

Може да изплащате заеми или да помагате на любим човек със собствените му проблеми. Така или иначе ще се чувствате уверени в способността си да се справяте дори с най-тежките теми.

ВОДОЛЕЙ

Вашият любовен живот ще бъде осветен по време на пълнолунието в Лъв на 25 януари, осветявайки утвърждаването и приемането, за които жадувате във вашите взаимоотношения.

През този ден ще се съсредоточите повече върху свързването с онези, които ви карат да се чувствате забелязани. Въпреки че не сте най-големият фен на прекомерното внимание, това ще е моментът да изкажете на глас своите нужди.

РИБИ

Вълчата луна на 25 януари ще освети вашите задължения, навици и нива на продуктивност, като ви приканва да намерите повече гордост и авторитет в тези начинания. Ако сте се чувствали откъснати от ежедневието си, това ще е добър момент да насочите фокуса си отново.

Може да имате дълъг списък от неща за вършене, но това не означава, че трябва да пренебрегвате себе си. Изпълнете задачите си, след което се поглезете с някаква награда, ПИШЕ Една.бг.

ключови думи:
зодии

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май