Какво да (НЕ) правим до 23 септември

Какво да (НЕ) правим до 23 септември

Настъпи сезонът на Девата, което означава, че е време да запретнем ръкави и да се заемем с организиране, планиране и подреждане на живота ни. От 23 август този земен знак започна да ни подтиква да покажем най-доброто от себе си.

Това не значи, че този сезон ще е лек и безпроблемен: Уран попада в ретроградност в съзвездието Телец, а Венера се намества в Дева.

Това означава, че ще имаме някои предизвикателства на пътя, но ако знаете какво да правите и какво да избягвате, ще ви бъде доста по-лесно да ги прескочите, за разлика от тези, които не са запознати.

ДА: Подредете графика си

Зодия Дев е кралицата на организирането. Сега е време да подредите графика си и приоритетите си, така че да бъдат в синхрон с целите ви. Това важи особено за 27 август, когато ще настъпи новолуние в Дева.

ДА: Променете финансовите си навици

В началото на септември се очертава добър период да обмислите как ще разполагате с финансите си до края на годината. Това се получава, защото Венера навлиза в Дева, а Уран става ретрограден в Телец. Преразгледайте финансите си и помислте как можете да съберете пари.

ДА: Скъсайте със старите привички

Ретроградния Уран ще засили ефекта на сезона по такъв начин, че ще се наложи да се освободим от навици, които не ни служат или дори ни вредят. Помислете за здравето си и ако сте отлагали прегледи, е време да се задействате.

НЕ предприемайте големи решения

На 9 септември Меркурий става ретрограден във Везни, което означава, че социалният ни живот може да пострада. Бъдете много внимателни с думите си и не предприемайте драстични решения, като това да скъсате с партньора си или да преместите местоживеенето си.

НЕ се замесвайте в драма и клюки

Ретроградният Меркурий във Везни е по-опасен, отколкото изглежда. Бъдете изключително внимателни, особено в интимните си отношения и близки приятелства и стойте далеч от клюки.

НЕ забравяйте да се погрижите за себе си

 

Знак Дева управлява здравето и благополучието и в този сезон фокусът ще е именно върху здравето: психическо, физическо и междуотношенческо. Отделете време да се погрижите за себе си и да се освободите от стреса.

Източник: Една.бг

ключови думи:
зодии хороскоп

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май