Как да се възползваме максимално от коледните отстъпки?

Как да се възползваме максимално от коледните отстъпки?

Време е за коледните подаръци! Но ти няма само да получаваш, а трябва да подготвиш свои за семейството и приятелите, което означава, че е време за пазаруване! Посещението на моловете преди празниците може да се превърне в кошмар, затова потърси и други възможности. Как най-добре да се възползваш от коледните разпродажби?

                Направи си план

Една от най-големите грешки при пазаруването за Коледа е да разглеждаш магазините, без да имаш ясен план. Това е неефективно, отнема много време и уморява, затова преди да тръгнеш да пазаруваш си състави план.

                Разгледай онлайн отстъпките

Интернет е чудесен начин да се запознаеш с възможностите за пазаруване и ще ти помогне много, когато търсиш специални коледни отстъпки – точно, каквото ти трябва. За да можеш да избереш от стотици коледни оферти, трябва да имаш поне бегла идея какво точно искаш да купиш за близките си. Направи си списък и после почни по него да търсиш подаръците. Ние, разбира се, сме ти подготвили супер коледни отстъпки.

                Не губи излишно време

Коледните промоции са чудесни, защото можеш наистина да спестиш доста пари, но пък има вероятност да попаднеш на некачествени стоки, от които едва ли имаш нужда. Лесно е да се подведеш от големите отстъпки - 50%, 2 за 1 и подобни табели. Добрата новина е, че можеш да съобразиш каква всъщност е реалната отстъпка.

                Виж каква е реалната цена

Да използваш отстъпки е хубаво нещо, но то понякога може да доведе до изразходване на повече пари. Прецени каква е цената без отстъпката; например да си купиш четка за зъби за 50 евро, дори след направена 30% отстъпка не е много добра сделка.

                Бъди любезен с продавачите

…и те също ще се отнесат добре с теб. Първо, те ще вложат усилие да ти намерят нещото, което търсиш, а могат дори да предложат и допълнителна отстъпка или хубава стока, която са запазили за постоянни клиенти.

                Изслушай съветите им

Добрите продавачи със сигурност знаят какви са най-добрите отстъпки, които се предлагат по магазините. Интернет и листовките са добър стартов източник, но продавачите могат да знаят и нещо допълнително, а някои да предложат още по-добри оферти за коледни подаръци. Затова се опитай да ги спечелиш на своя страна!

                Не се хвърляй към първото добро предложение, което видиш

Има много и най-различни оферти. Кой знае, в следващия магазин те чака навярно по-добро предложение. Търпението е най-важната добродетел като стане въпрос за сключване на най-изгодната сделка, затова не бързай, обмисли нещата и не бъди импулсивен.

                Разгледай различни магазини и онлайн страниците им

Конкуренцията е това, което движи съвременния свят, а от съревнованието в цените ще спечелиш ти. Не бързай, ако започнеш проучването на цените по-рано, както ти препоръчваме и ние. Ще имаш достатъчно време да сравниш офертите и да зарадваш любимите си хора, без да се налага да изразходваш цяло състояние.

ключови думи:
коледни отстъпки

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април