Как да разпознаете мъжа, с когото няма да сте щастливи в брака

Как да разпознаете мъжа, с когото няма да сте щастливи в брака

Когато една жена обича, тя е в състояние да си затвори очите за наистина фрапантни предупредителни сигнали. Това обаче може да й коства много след това.

Как да разпознаете мъжа, с когото няма да сте щастливи в брака? Не е толкова трудно, въпреки че хората се променят. В живота няма гаранции и не можем да разчитаме, че ако един човек сега е идеален за нас, то това винаги ще е така. Въпреки това, е хубаво да си отваряте очите, преди да се решите на сериозна стъпка като брака, пише lifezone.bg.

Ето някои важни неща, които е хубаво да не пренебрегвате в неговото поведение и начин на живот:

Той пропилява парите си и постоянно говори как един ден ще забогатее

Заплатата му се задържа точно седмица, след което той изкарва месеца със заеми от приятели или… вас? Постоянно говори как един ден ще забогатее, но не прави нищо по въпроса? Думите му са приятни за слушане, но не виждате тяхната реализация? Е, това не е мъжът, който ще ви даде финансова стабилност в брака!

Той не поема никакви отговорности

Оставя ви да платите бензина на бензиностанцията, сметката в барчето, покупките от магазина? Идва у вас и се храни, но никога не носи нищо за ядене? Възползва се от всичко, което имате без никакви притеснения? Това е мъж, който не носи отговорност и предпочита да живее на гърба на другите.

Той вече има деца от различни жени

Но никога не говори за тях и не виждате да им помага финансово? За бившите си споменава само, че са били откачени невротички? Действителната му възраст не отговаря на поведението му? Имате си работа с инфантилен мъж, който никога няма да ви направи щастливи, не и в сериозна връзка.

Той е ревнив и деспотичен

Опитва се да контролира живота ви и да слага ръка на всичко, което имате? Смята, че сте негова собственост и си приписва вашите успехи? Ревнува и ви ограничава в ежедневието? Тук коментарът е излишен!

Обижда ви и повишава тон

Как да разпознаете мъжа, с когото няма да бъдете щастливи в брака? Ако той още от първите месеци се държи агресивно и цинично, трябва да се замислите сериозно. Не мислете, че е просто нервен. Това може да е така, но той също така не ви уважава като личност.

 

ключови думи:
брак щастие

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април