Как да разпалите страстта в различните зодии - пълен хороскоп

Ключът към щастието и обичта е различен за всеки зодиакален знак
Как да разпалите страстта в различните зодии - пълен хороскоп

Овенът и любовта

Овенът харесва директния подход. Той е победител както в спалнята, така и във всеки друг аспект на живота. Добре е да знаете: захващайте се с хора от тази зодия само ако ви стиска това състезание. Той е суетен и търси ласкателство, мъжът Овен е направо вглъбен в себе си.

Вашият приятел или съпруг е роден под знака Овен, добре! Трябва да знаете, че той е активен, агресивен и енергичен. Най-важно за него е движението, той може да бъде непрактичен и импулсивен, но същевременно е с въображение и динамичен.

Ако излезете с Овен, никога няма да знаете къде ще ви отвее вятърът, но където и да е, ще бъде вълнуващо. Вие го харесвате, защото хората, родени под този знак, притежават доминираща персоналност, която не се съобразява с правила и условности. Те могат да ви пожелаят на капака на колата, в асансьора или на работното място. Ако Овенът ви хареса, ще изпитате истинска жар в любовта, ако обаче не ви хареса, може да ви нарани истински, както емоционално, така и физически. И още: не ви съветвам да му давате поводи за ревност, защото тогава ще изпитате истинския Марсов гняв.

Как да впечатлите жена Овен

Жената Овен трябва да се прелъстява настойчиво и бързо. Тя или ще даде всичко веднага, или нищо и никога. Най-добрият начин за прелъстяване е да извършите забележителен подвиг.

Жените от този знак са много горещи и страстни, затова предпочитат схватливи и отстъпчиви партньори. Може да ви се струва, че са лишени от всякакво кокетство и са равнодушни към проявите на галантност, но това съвсем не е така. Например те не искат да им се подава палтото и да им се отваря вратата. Помнете, че всичко това е само защото от вас очакват нещо по-голямо.

От ранна възраст на Овните им е свойствено да се влюбват безогледно бързо, при това всеки път с увереността, че това ще е последното им сериозно увлечение. Не приемайте признанията им за лицемерие, те наистина вярват в това, което казват. 

Как да впечатлите мъж Овен

Мъжът Овен е страстен и ако наистина много ви харесва, може дори да ви отвлече. Може да го впечатли истинска жена, която да го допълва в неговия вулкан от страсти. Ако сте изобретателна в подхода си и постоянно му показвате нови неща, ще задържите интереса му задълго.

Трябва да бъдете искрена, защото Овните притежават чувствителност за всичко фалшиво. Безопасно е да започнете разговор на интелектуална тема. Те се мислят повече за хора на ума, отколкото на чувствата, и вярват, че ги уважавате, ако се доближавате до тях чрез интелигентността им.И те ще ви уважават, ако не се опитвате да ги командвате или да им налагате мнението си. Овните винаги търсят нещо възбуждащо. Те са оригинални и възприемат новите идеи. Да ги запознаете с нова идея, е най-сигурният път към техните чувства. След като имате уговорена среща с Овен, не закъснявайте, защото те много държат на точността.

Може да намерите мъжа Овен там, където има действие, и на места, където се случва нещо необичайно, например в бар със специална атмосфера, на по-нестандартен коктейл, екскурзия, обещаваща приключения. Той е ревнив и дори когато не може да ви притежава, очаква вярност и преданост. Ревнува от всички и от всичко.

Не казвайте на Овен, че искате време да обмислите нещата. От вас той иска да чува само една дума – "да"! Не се тревожете за това, което ще се получи после. След като веднъж ви е завел в спалнята, Овенът е нетърпелив да започне, но няма да ви разочарова и отегчи. 

Телецът и любовта

Търсенето на истинската любов е генералният мотив и движеща сила в живота на Телците. Те винаги започват да решават проблемите си от личните и любовните към деловите и служебните. Струва си да се опитате да накарате Телец да ви обича–той ще ви покаже истинските ценности на общуването, взаимоотношенията и правилните решения. Ще ви покаже света на фините изкуства, музиката, като изразяването на таланта за него често е история в първо лице. Разбира се, всичко това ще ви достави удоволствие. Животът ви ще бъде озарен от приятни моменти и рано или късно ще паднете в плен на идеята, че трябва да бъдете богати...

Енергията на Венера ще ви води към всичко изящно и красиво. Ще ви зарежда със съзидателната си сила и ще ви даде шанс да привличате спокойни заможни хора, които любезно ще ви предлагат да се погрижат за вашата материална стабилност.

Телецът определя стойността на всичко още с първия поглед. Привлечен е от всички форми на изкуството, а изразяването на собствените му таланти му доставя неописуемо удоволствие. Неговият живот е непрекъснат съзидателен процес, а ролята му в зодиака е роля на пазител, знаещ законите на привличането и натрупването.

Как да впечатлите жена Телец

Жената Телец не е подходяща за неангажиращи връзки. Тя има нужда от стабилност, защита и комфорт, а думата "случаен” въобще не присъства в нейния любовен речник. Ако изглежда прекалено слаба, значи нещо не е както трябва. За да бъде всичко наред, необходимо е правилно да се грижите за нея. Трябва да я храните добре, да й давате да си хапва шоколад и да не я лишавате от сладка дрямка. Едновременно с това да я милвате и ухажвате. Ако всичко това липсва, тя е нещастна и страда. От вас зависи дали ще бъде щастлива и любвеобилна.

Как да впечатлите мъж Телец

За емоционалните връзки този мъж притежава повече от търпение. Той приема болезнено всеки отказ, но повечето жени никога няма да разберат това. Понякога може да ви се струва прекалено флегматичен, за да е истински чувствителен, но неговата на пръв поглед дебела кожа всъщност често е доста тънка. В началото неговата романтичност почти не се забелязва. Той е склонен да постави жената, която обича, на пиедестал, но няма да се отнася с нея като със статуя. За разлика от мъжете, склонни да идеализират жените си, Телецът ще ви обича земна и реална, такава, каквато сте наистина.

Близнаците и любовта

Близнаците препускат през живота.Те постоянно се притесняват да не пропуснат нещо си или да не закъснеят за някъде. Тези хора сменят настроението си всяка секунда и ако останете дълго време в тяхната компания, може да се почувствате странно заради чувството, че живеете с двама души едновременно. Трудно е да се намери подходящ партньор за Близнаците, защото на него ще му се наложи да притежава качествата на поне две личности или поне през по-голямата част от времето да е склонен да поддържа смислен разговор.

Някои от Близнаците може толкова да се изморят от комуникацията със самите себе си, че да потърсят мълчалив партньор–своята пълна противоположност.

За да установите постоянни взаимоотношения с Близнаци, ще ви трябва доста време. Въпреки това те могат да бъдат великолепни партньори, особено ако им предложите свободата да остават понякога сами със себе си и най-важното – интелектуалното ви ниво по никакъв начин не трябва да отстъпва на тяхното.

Глупостта на хората може да накара Близнаците да се почувстват неприятно и да им се прииска да сменят компанията. За да покорите Близнаци, началото на вашата връзка трябва да бъде интелектуално. Интересите на Близнаците са по-скоро разнообразни, отколкото задълбочени, те знаят по малко от всичко. Ако разбирате от работата си, това със сигурност ще им направи добро впечатление. Близнаците обичат да правят на своите приятели или любими нещо като тест за интелигентност. Ако успеете да го преминете, значи всичко е наред, ще ви дадат шанс

Как да впечатлите жена Близнаци

Много мъже ще се съгласят с мен, че жената Близнаци е очарователна, но е трудно да задоволиш прищевките й. Дори когато мъжът до нея е разпилян или разсеян, нейната двойствена природа ще го накара да се чувства добре. Както всяка жена, тя се нуждае от любов и защита, иска да я глезят, да мечтаят за нея, да я обгрижват и да я карат да се чувства най-важна на света. Има нужда от постоянни промени и нови неща. Тази смела, обичаща удоволствието жена понякога е доста лекомислена. Тайната мечта на жената Близнаци е да бъде фаталната жена, но в истинския живот за това по-скоро няма да й стигне търпението, а още по-малко времето.

Как да впечатлите мъж Близнаци

Любовната среща с мъж Близнаци ще мине по-добре от среща с всеки друг от зодиака. Той е изобретателен, очарователен и щедър, винаги проявява интерес към партньорката си, избира мястото и прави интересна програма за срещата ви. Общуването с него си е истински празник за всяка жена, той винаги е привлекателен за жените. Мъжът Близнаци е в постоянно движение и ако това ви идва в повече, по-добре се откажете. Той е като пеперудата навън в градината, а не в колекцията ви – никога не знаеш кога може да отлети, затова е добре да му се наслаждавате на момента.

Ракът и любовта

Хората, родени под влиянието на Луната обичат да говорят за чувствата си."Така го усещам”-казват те, малко преди да направят някоя грандиозна глупост. Срещу това няма какво да кажеш.

Пътят към щастието за Рака минава през опознаване на собствените му емоции. Най-добре тези хора се чувстват, когато децата им и хората от семейството им са щастливи.

Ракът е доста уязвим, той реагира както на похвали така и на критика, затова е най-добре недвусмислено да му покажете, че наистина го харесвате. Нищо друго не може да го извади по-лесно от черупката му, както искрените похвали. Изберете някое негово качество, което заслужава да му се обърне внимание и искрено се възхищавайте от него. Особено ще му достави удоволствие, ако похвалите стила му на обличане, неговата усмивка или това че винаги ви слуша внимателно, все едно какво..само бъдете искрени, в противен случай интуицията на Рака ще му подскаже много бързо, че сте фалшиви или че имате користни цели.

Как да впечатлите жена Рак

На пръв поглед тази жена може да ви заприлича на реализираната мечта, която всеки мъж пази тайно в чекмеджето на своите детски спомени. Но зад този загадъчен и срамежлив образ, ще намерите чувствена и емоционална жена.

Когато срещнете за първи път жена от тази зодия, ще ви направи впечатление, че тя изглежда елегантно, в нея няма да видите нищо прекалено, нито крещящо. Това е истинска жена, с цялата мекота и дълбочина на чувствата.

Жената Рак е сантиментална, тя пази всякакви сувенири, вещи, снимки и всичко, което може да и напомня за миналото и да я кара да мисли за него. Тя непременно поддържа връзка със старите си приятели и винаги говори с тях за изминалите прекрасни времена.

Нежна, романтична и женствена, тази жена е способна да превърне дома ви в място, което никога няма да искате да напуснете.

Как да впечатлите мъж Рак

Мъжът Рак е праволинеен във взаимоотношенията си. Той се привързва много трайно и няма потребност да сменя партньорските си."Ако си имате вече една жена, за какво ви е още една, ще ви попита той

Мъжете Рак са романтични мечтатели, затова може да им замаете главата, съвсем лесно може да го привържете към себе си, той реагира първосигнално на на познат аромат, на вашите устни или на романтичен звук, който свързва с някой любовен филм.

Мъжът Рак притежава невероятна емоционалност и е много експресивен, когато съпреживява емоциите на другите. Той най-добре от всички в Зодиака може да разбере проблемите ви и е готов да направи много, за да зарадва и успокои дамата на сърцето си. Този мъж ще ви глези и ако го накарате да повярва, че е единствен за вас, ще ви направи истински щастлива.

Лъвът и любовта

Когато говорите на Лъв за любов, опитайте се да му обяснявате нещата подробно. Той заслужава да му отделите повече време. Може да започнете историята отдалече, например, че единствената звезда в слънчевата система е Слънцето-управителят на неговата зодия.Или още по-отдалече, че всемогъщият Аполон-създател на изкуствата, медицината и огнения лъв на вдъхновението е лично отговорен за щастието на Лъва. Или, че за разлика от другите в Зодиака, родените под знака Лъв са деца на Слънцето.

Хората, родени под влияние на този знак искат по-специално внимание и уважение. За тях са важни истинските причини за нещата, те мислят, говорят и усещат любовта с особен пламък. Те се влюбват спонтанно и от цялото си сърце. Родените под влияние на Лъв искат особено внимание и уважение, за тях е важно да са влюбени и затова винаги се връщат към емоциите на първата си любов. Заради нея могат да провалят всичките по-късни връзки в живота си, но е възможно именно тя да ги зареди с емоции за много други по-късни любовни преживявания, за които няма да им стигне цял един живот да разкажат.

Родените под знака Лъв са много щедри към обекта на чувствата си, при това не само мъжете, но и жените. Този знак управлява любовта от сърце и прави хората, родени под неговото влияние податливи на своята любвеобилна натура. Те много лесно попадат под чуждо влияние, защото са склонни много повече да слушат чувствата, отколкото разума. Лъвовете, по природа са прекрасни, чувствителни и любящи, но могат да бъдат егоисти, когато искат за себе си същото, което предлагат на партньорите си. 

Как да впечатлите жена Лъв

Жената Лъв обича комплименти повече от всичко друго. Ако сте истински влюбени в нея трябва да бъдете снизходителен за този неин недостатък и да не го споменавате. Говорете само за нейните доствойнства, защото тя самата се смята за перфектна. Ако искате да се разбирате с нея , трябва да приемете за нейно изконно право да се смята за възхитителна. Само от тази позиция може да мислите за каквито и да било взаимоотношения с жена Лъв. Колкото и да не ви се вижда сериозно, именно това е най-важно за връзката ви с тази жена.

Тя смята себе си за единствена и неповторима, даже и най-нищожен намек,че би могла да има съперница може да я накара да се затвори към вас. Тя е над всяко съперничество, но не може да приеме положението, че нейният любим може да се интересува от друга жена, затова ще избере най-лесния начин-просто ще се отдръпне с достойнство. Ще постъпите разумно, ако не показвате пред нея интереса си към други жени.

Как да впечатлите мъж Лъв

Мъжът Лъв се влюбва лесно, но му е доста трудно да запази дълго време чувствата си. Той може да разлюби жената до себе си, така, както излиза от леглото. Много ще сгрешите, обаче, ако решите, че Лъвът се отнася лекомислено към любовта, защото за него любовния роман никога не е незначителен, скучен или безразличен. Той вижда в любовта драма, велики страсти и невероятни емоции. Никой представител на друга зодия не може с такава лекота да ви накара да повярвате в това, че вие двамата изповядвате най-истинската любов на света.

Любовта с мъж Лъв може да ви замае, но помнете, че в момента, в който света се завърти около вас, завесата пада и представлението свършва, главната героиня дори не е разбрала какво се случва това. Лъвът няма да ви даде никакви обяснения. След време ще ви обясни, че е бил влюбен в някаква фантазия, а не във вас. Причината за изненадата му е, че в неговата приказка вие сте били принцесата, която е дарил с цялото царство. Когато от принцеса сте се превърнала в реална жена, той е заминал с белия си кон.

Девата и любовта

Девата избира партньора си по много критерии, като започнем от цвета на косата до философията на живота. Тя няма да падне под своето собствено ниво при избора на партньор, нито ще свали заради някого социалния си статус, още по-малко ще пожертва година спокойствие, заради минута щастие.

Най-доброто качество на Девите си остава вътрешната чистота. Те са изключително надеждни и могат да преодолеят всякакъв вид трудности, макар че, бидейки критични и прекалено добросъвестни, те са склонни към терзания и тревоги.

Девата се отличава с точната си преценка и най-вече със своята съобразителност. Това са най-добрите служители шефове-заради тяхната интуиция и разум.

Истинската Дева може и да ви се струва спокойна, дори на моменти далечна и недосегаема, защото се владее отлично, но това е само привидно. Дева е един от най-противоречивите зодиакални знаци. По природа те са недоверчиви и доста се боят да показват чувствата си на хората около тях.

Мъжете и жените от този знак ценят полезни и практични подаръци, те често имат някакво хоби и това ще ви улесни, ако искате да ги зарадвате.

Как да впечатлите жена Дева

Жената Дева държи страстите и емоциите си на къс повод, но в душата и често кипят емоции. Емоциите представляват за нея непознато, бушуващо море, в което тя може да се загуби без карта и компас. Мъжете понякога са склонни да я приемат като твърде дистанцирана. Това не е така, способността на Девата да обича излиза наяве, когато най-после е показала чувствата си. Жената Дева може да се окаже неразбрана, защото е срамежлива, прикрита и затворена.Тези описания не винаги съответстват на действителността.Всъщност тази жена се отличава със своето самообладание и дисциплинирано поведение. Девата е подвластна на земната стихия, тя притежава в душата си смесица от загадъчна чувственост и консерватизъм.

Девите харесват мъжете, но изключително много се притесняват да се отдадат изцяло на чувствата си. Още нещо, тази жена се страхува да не попадне в капана на съвместния живот с неподходящ мъж. Преди да се омъжи или да създаде сериозна връзка, Девата е набелязала аварийния изход, ей така за всеки случай. За да се влюби на тази жена ще и е необходимо много, много време, тя се движи напред, стъпка по стъпка, разкривайки малко по малко своята чувствителност и доверие към любимия човек.

Как да впечатлите мъж  Дева

Мъжът Дева прави впечатление на човек, който много сериозно контролира и владее своите емоции. Това много често може да се окаже маска, тези мъже са чувствителни, възприемчиви, чувствени и внимателни. Той няма да ви завлече в спалнята и няма да ви причини болка, поне не физическа. Мъжът Дева прекалено много уважава жената, за да постъпи така. Може би заради факта, че този мъж трудно показва чувствата си, той често е привлечен от атрактивни и експресивни в своите емоции жени. Разбира се, той всячески се старае да избягва показване на чувства, особено на обществени места, това важи също така и за бурни сцени и кавги. Прекалената емоционалност тревожи този мъж, но в същото време го привлича неудържимо, може би, затова любовния живот на мъжът Дева е динамичен и никога не протича толкова спокойно, колкото би му се искало. Той самият е затворен и на моменти стеснителен, затова понякога може да се стори на дамите до него направо недостъпен, но тази сдържаност го прави разумен.

Той винаги усеща къде е границата между вашите емоции и неговите и никога не я преминава. Жената, която се задържи за по-дълго време до този мъж трябва да покрива нормативите по неговите критерии. Едва ли това ще е някаква утеха, но мога да кажа следното: щом вашият мъж ви прави забележки и ви критикува-това е сигурен знак, че той ви обича и ви намира за най-доброто нещо около себе си, но иска да ви направи още по-съвършена и перфектна. В противен случай нямаше да ви обърне нито миг внимание.

Везните и любовта

Везните запазват дистанцията, най-често просто за да поддържат равновесието. Те търсят златната среда, като в един момент могат да се наклонят рязко от едната крайност в другата.Te ценят любовта и винаги са склонни да търсят идеалния партньор. За съжаление, много от тях го търсят цял живот, като с това нараняват половинката си, или просто никога не го намират. За тях партньорските взаимоотношения са най-глобалният въпрос за решаване. Ако знаете това, бракът с Везни ви е в кърпа вързан. За тях първата среща и първото впечатление са най-важни, нещо повече, те са определящи за бъдещото ви партньорство.Не се обличайте небрежно, защото Везните искат да се гордеят с човека до себе си. Ако искате да впечатлите човек, роден под този зодиакален знак, е важно да покажете добър вкус. Ако сте го поканили в дома си, постарайте се да обезпечите подходяща атмосфера. Не бива да има прекалено силна музика или прекалено силно осветление, пригответе възхитителна храна, дори да ви се наложи да я поръчате от някой добър ресторант. Разбира се, не пропускайте да извадите за вечерята най-хубавия си сервиз.

Как да впечатлите жена Везни

Жената Везни е влюбена е дори в мисълта, че може да бъде обичана. Тя е тесен специалист в прелъстяването на мъжете – приема съблазняването като вид изкуство, а най-често е такава актриса, че ще ви изиграе страхотен спектакъл не само в спалнята, но и в живота. Влюбената жена Везни понякога усеща, че емоционалните й потребности към ролята са прекалено големи и има нужда от почивка. След като е задоволила основната си цел – да ви накара да й се възхищавате, тя неочаквано може да загуби интерес. За вас е най-добре да почакате, докато й дойде вдъхновението за следващия спектакъл. За някои хора жената Везни може да се стори като съвкупност от много образи, тя често преминава от едно настроение в друго или очаква от околните да отгатват желанията й, като винаги търси идеалния партньор, този от нейното въображение.Освен любовта, тя очаква от мъжа да задоволи желанията й, разбира се, тя привлича такива мъже и може да се омъжи няколко пъти. Докато е млада и в търсене на любовта, жената Везни може да се влюби в красивия продавач в магазина отсреща, но повече е привлечена от блясъка на стабилните взаимоотношения.

Как да впечатлите мъж Везни

Мъжът Везни се ползва с голяма популярност сред жените, защото притежава уникалната способност да общува с тях. Той притежава страхотен чар и вкус, а това е сигурна предпоставка за увлекателни разговори с всички жени. Те му отделят толкова много внимание, че с времето дори може да се каже, че го разглезват. Жената, която иска да го впечатли, няма никакви шансове, ако той не я хареса веднага. Хареса ли я, ще се бори за нея като хищник, защото опитът е развил неговата страст към съблазняване до съвършенство. Мъжът Везни пилее огромно количество време, пари и енергия, за да поддържа любовните взаимоотношения. Той може дълго време да ви убеждава, че единственото, което го интересува, е стабилната дълготрайна връзка с вас и евентуалният брак. Истината е, че обикновено наистина го мисли.

Скорпионът и любовта

В любовта при Скорпионите, както при лекарствата, има един страничен ефект – ревността. Тя е най-горчивото и отровно странично действие на иначе отдадения на любовта Скорпион. Това е цената, която той плаща за изпепеляващата и безрезервна любов, на която е способен.

Те искат изцяло да притежават човека до себе си, да знаят най-дълбоките емоции на душата му и всячески се стараят да го прекроят по свой модел, като междувременно не пропускат да подчертаят своята собствена самобитност и уникалност. Скорпионите не искат да са като другите, всяка съпоставка с някого приемат прекалено лично.

Разбира се, Скорпионът е един от най-сложните и тежки характери в зодиака (тези редове в по-голямата част от случаите той възприема по-скоро като комплимент). Той няма нужда от прости човешки отношенията като брак, деца, създаване на дом и семейство – твърде елементарни занимания за сложния му характер.

Скорпионът обича загадъчните взаимоотношения. Особено си пада по връзки, които предполагат нещо страстно, забранено и неочаквано. Той просто обича фаталната любов и ако във връзката ви няма никакви проблеми, ще си ги измисли сам и ще почне да ги решава. Къде съзнателно, къде подсъзнателно, той иска да знае, че всичко, което му се случва, е знак на съдбата, и това, което преживява, не е случайно.

Когато между вас, по някаква причина, възникне спор, по-добре се опитайте да туширате нещата, като приемете временно неговата гледна точка, но никога не се опитвайте да обърнете нещата на шега. Скорпионът няма да ви прости, ако се шегувате за негова сметка.

Тяхната преданост най-силно се изразява в приятелските отношения, те нямат много приятели, защото очакват същото в замяна. У дома Скорпионът създава спокойна атмосфера и е прекрасен глава на семейството, строг родител и взискателен към децата си.

Как да впечатлите жена Скорпион

Посредствен и безхарактерен мъж никога няма да впечатли жена Скорпион. С нея може да се справи само мъж, който много ясно и конкретно знае какво иска от живота и как да го получи. Жената Скорпион е нежна, внимателна и изискваща. Тя не се интересува от повърхностен флирт или партньор за една нощ. По природа е склонна да притежава. Мъжете, които не искат да се обвързват, по-добре въобще да не се опитват да си имат вземане-даване с нея.

Как да впечатлите мъж Скорпион

От чара на този мъж не може да избяга никоя жена. Жените са привлечени от него като пеперуди от гореща лампа – интуитивно усещат, че е опасно за тях, и въпреки това не могат да се отдръпнат.

Жените изпитват притегателната жизнена сила на Скорпиона, като сексуалността е само част от нея. Той е обкръжен от загадъчност, сила и вълнуващо, непредсказуемо истинско мъжко начало. Една от причините за неговата лоша репутация е, че недостатъците на характера му най-силно се проявяват в любовните взаимоотношения.

Стрелецът и любовта

Ако сте се влюбили в Стрелец, през по-голямата част от времето ще си мислите, че обичате ненормалник. Днес се смее, утре плаче, сутрин ви посреща със саркастична усмивка, а вечер – с въодушевление. Днес се чувствате по-близки отвсякога, а на другия ден между вас има такава дистанция, че се чудите дали това е вашият любим. При Стрелеца смяната на настроенията е въпрос по-скоро на динамика, отколкото на емоция. За да го разберете, трябва наистина да го познавате добре и желанието ви за съжителство с него да идва от душата ви. Ако го накарате да повярва, че наистина може да направи много за другите, той ще сътвори чудеса.

Вашият Стрелец обича да разказва за любовта си и може да разтръби на всички за връзката ви и дори за най-интимните ви моменти. За него времето е относително понятие, което се измерва спрямо личните му победи. Колкото и странни да ви изглеждат целите му, помнете, че късметът винаги е на негова страна и той ги постига без проблем. В любовта хората, родени под този знак, "обстрелват” партньори с ентусиазъм, но в крайна сметка тяхна основна цел през целия им живот се оказва един-единствен обект.

Как да впечатлите жена Стрелец

Жената Стрелец е склонна да създава връзки с доста по-млади партньори от самата нея, и най-важното, няма никакви притеснения от това, а на другите мъже рядко разкрива сексуалните си предпочитания. И по-добре да не го прави, защото в нея ще разкриете качества на писател фантаст. И мъжете, и жените от тази зодия не знаят граници в любовта както в пряк, така и в преносен смисъл. Имат доста възможности през живота си да създадат романтични авантюри с чужденци.

Как да впечатлите мъж Стрелец

Мъжът Стрелец притежава сила и интуиция, която го кара да слуша вътрешния си глас. Има изключително точна преценка за хора и ситуации. Искрено се възхищава от хора, които са добросърдечни и симпатични, но често пъти прекалено импулсивни. Стрелците са прозорливи, щедри, искрени, но прекалено натурални според повечето от нас. Ако се притеснявате от истината във всичките й форми, трудно ще съжителствате със Стрелец. Но пък лесно ще завържете любовна връзка с него. 

Козирогът и Любовта

Не вярвайте на тези, които твърдят, че Козирозите са мнителни и горделиви. Те дори не са груби, саможиви и сухари, готови да минат през трупове само за да постигнат целите си. Това всъщност е един от най-добрите знаци в целия зодиак. Ако се чудите на кого да прехвърлите цялата отговорност – това е жената Козирог. Само тя може да я понесе на иначе крехките си рамене, и нещо повече – да се справи с нея. Кой може да се захване с най-неприятната работа от целия колектив. Козирогът!

В любовта Козирозите не обичат да излагат чувствата си на показ, но са много искрени в своята привързаност. Те допускат до себе си много ограничено количество хора. Може да покорите Козирог, като в началото се правите на по-равнодушни, отколкото сте в действителност. Това ще създаде у него впечатление, че сте много важни и ще му даде време да прецени всичко около вас.

Как да впечатлите жена Козирог

Тази жена придава много по-голямо значение на любовта, отколкото й се иска да покаже. Що се отнася до любовните въпроси, повечето жени се оставят на съдбата или моментната емоция да им подскаже кой е избраникът на сърцето им. Не и жената Козирог, която иска да контролира живота си. Тя е придирчива към избора на партньор и много по-малко от всяка друга е склонна да се влюби от пръв поглед. Не разполага с време за флиртове и забавления, защото любовта за нея е сериозна работа. Ако мъжът отсреща наистина я интересува, тя задължително ще го гледа отстрани, преди да му даде какъвто и да било шанс за сближаване. Старателно ще го изучава и внимателно ще прецени всички последствия от тази емоционална връзка. За нея най-важното нещо в живота е да е щастлива в любовта. Тя се нуждае от мъж, който я разбира и приема всичките й странности. Мечтайте за нея, уважавайте я и я обичайте, тя ще ви се отплати с най-ценното в живота – любов, която ще издържи на изпитанията на времето.

Как да впечатлите мъж Козирог

За Козирога физическото желание е задължителна част от любовта. Той не разбира как може да съществува едното без другото.Той трудно се доверява на хората и това е причината да не се отдава на спонтанните си чувства и емоции. Също както и жената Козирог, мъжът от тази зодия може да ви се стори странен и самоуверен. Той е затворен и дори прикрит, има потребност жената до него постоянно да му показва своята любов и възхищение. В любовта Козирогът е верен партньор, който няма никаква потребност да сменя партньорите си. Когато постигне успех, според собствените му представи, Козирогът става по-спокоен и по-малко се страхува от любовта и обвързване. Неговият интерес към физическата страна на любовта никога не угасва, а с възрастта мъжката му сила става все по-привлекателна.

Водолеят и любовта

Когато в живота ви влезе Водолей, трябва да се приготвите за промени. Водолеите живеят с идеята, че трябва да преобърнат живота на всички с главата нагоре.

Те са любопитни и мили през по-голямата част от времето, а тяхната духовност е удивителна. Когато създавате емоционална връзка с човек от тази зодия, той по-скоро ще се опита да я скрие, вместо да я покаже пред света. Водолеите се нуждаят от убедителен стимул, когато предприемат крачка в любовния живот, но съвместният живот за тях не е сред мотивиращите ги поводи.

Като цяло Водолеите са доста приятни и общителни хора. Забавни са и лесно се сприятеляват. Водолеите са много мили, но в същото време – доста нестабилни в решенията и емоциите си. Така постъпват и когато получават любовни атаки – винаги си мислят, че могат да намерят още по-добър партньор...

Как да впечатлите жена Водолей

Тази обаятелна и привлекателна жена е толкова забавна, че може да покори всеки мъж, без да прибягва към игрички и женски хитрости. За нея не съществуват роли, тя играе самата себе си. Както и да ви изглежда, не е хладна и безчувствена, а общителна и дружелюбна жена с романтична нагласа към света. Любовта за нея е идея, а не страст. В действителност се страхува от емоции, които могат да й донесат притеснения и да я удавят в стихията си. Тя е над тези неща и е способна да се отнася към живота си много рационално.

Понякога жените Водолей са странни, но в повечето случаи са идеалният партньор и приятел, защото са търпеливи, не са докачливи и в никакъв случай не може да ги наречете ревниви или безразсъдни.

Как да впечатлите мъж Водолей

За Водолей най-важното нещо в живота е приятелството. Първият контакт с мъж Водолей трябва да бъде интелектуален. Нямате никакъв шанс да покорите този мъж, ако няма какво да си говори с вас. Той иска да прави любов с личности, а не с тяло.

Ако ви ухажва мъж Водолей, дайте му шанс и няма да съжалявате. Но помнете, че любовта за него е равна на задължения и ангажименти, а той отчаяно се нуждае от свобода. Докато ви обича, Водолеят ще бъде постоянно покрай вас. Важното е през цялото време да усеща, че около него няма никакви забрани и затворени врати.

Рибите и любовта

Рибите притежават толкова много таланти, че за тях понякога е проблем да намерят призванието си. Мнозина от тази зодия проявяват интелектуални капризи, които често са обект на мрачните им настроения, най-вече заради това, че не ги приемат по начина, по който им се иска. Рибите може да намерят нещо хубаво и скрити таланти почти у всеки, но биха изпитвали по-силни чувства към обекта на желанията си, ако виждат и в неговите очи силните емоции, които самите те преживяват. Във всички случаи, когато са влюбени, те създават вълшебно пространство за своите любими хора.Човек трябва да бъде внимателен с тях и най-важното, никога не пропускайте юбилеи и рождени дни. Рибите ще бъдат благодарни, те ценят добротата и вниманието и ако ги показвате, ще бъдете щедро възнаградени

Как да впечатлите жена Риби

Жената Риби е смес от страст и неземна фантазия. Разбира се, мъжете са възхитени от нея още от първата среща и от първия й поглед, а нейният образ ги преследва завинаги. Любовта за жената Риби е основа на всичко, център на нещата, от нея започва и с нея завършва всичко. Ако е щастлива в любовта, всичко останало в живота си тази жена е чудесно. Ако страда от нещастна любов, всичко останало няма значение. Нейната главна потребност е да се разтвори в желанието да бъде с определен човек, за нея всяка връзка е почти мистичен съюз между две души. Жената Риби има много по-лек характер от представителките на която и да е друга зодия. Тя е склонна да се промени така, че да може идеално да партнира на човека до себе си.

Как да впечатлите мъж Риби

Мъжът, роден под влиянието на този знак, притежава невероятен чар. Той винаги вижда в жените най-хубавите им страни. Мъжете Риби са истински чаровници и непоправими романтици. Мъжът Риби иска да намери щастието с една-единствена жена, но особеностите на неговия характер правят това трудно. Неговите противоречиви желания му пречат да държи постоянна линия на поведение. Ако си търсите внимателен, романтичен и вежлив мъж, който на всичкото отгоре е способен да задоволи не само вашите физически потребности, но и вашите духовни търсения, мъжът Риби е точно за вас.

*Текстът е извадка от книгата на Марияна Добранова "Обичам те според зодията".

ключови думи:
любов хороскоп

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април