Как да поддържаме форма докато пътуваме

Според специалистите
Как да поддържаме форма докато пътуваме

От сайта The Coveteur се допитаха до някои от най-известните фитнес специалисти по темата за спорта и пътешествията. Независимо дали отивате на бизнес пътуване или с цел почивка и пълен релакс, не бива да оставяте спортния дух у дома. Затова и сме събрали някои от основните правила за спорт при пътуване.

 

1702537Pinterest

·      Сложете екипа в куфара

Намерението да тренирате идва още с приготвяне на багажа. В него задължително трябва има налични чифт маратонки и екип за фитнес. Ако пък отивате на морска дестинация или знаете, че в хотела има плувен басейн, вземете си банския и шапката за плуване.

 

·      Отидете на разузнаване

Щом пристигнете на желаната дестинация, направете си приоритет да разучите какви спортове предлага базата. Ако не разполага с много варианти, тогава може да прибегнете до по-дълги пешеходни маршрути (и тук маратонките ще ви свършат чудесна работа). Ако сте в нов град и искате да го разгледате, използвайте минимално транспорт. Вместо това проверете дали се дават колела под наем.

 

·      Не подценявайте съня

Както винаги, не бива да правите компромис със съня, дори и за сметка на тренировката. Поглезете се с време за себе си, легнете си рано и навийте часовника за сутрешна тренировка преди закуска. Тя ще е много по-ползотворна от това да въртите на празни обороти.

1702535Pinterest

ключови думи:
пътуване спорт фитнес

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април