Как да определим мъжката изневяра?

Как да определим мъжката изневяра?

Според статистиката всеки четвърти мъж изневерява на жена си, а само една на всеки четири съпруги подозира изневяра. По какви признаци можете да познаете за предателство? Не е толкова трудно, колкото изглежда, просто трябва да сте по-внимателни към малките неща.

  • Първо повикване за събуждане- когато съпругът започна да обръща повече внимание на външния си вид : гледай външния си вид, ходи на фитнес, обличай се спретнато, актуализирай гардероба си, двойно подозрителен, ако не е правил това преди. Не пренебрегвайте и повишеното внимание към бельото, чистотата и хигиената.
  • Промяната в отношението към вас също дава основание за размисъл . Има два възможни сценария за развитие на събитията: или съпругът обръща по-малко внимание на жена си, става безразличен, сексуалният живот е сведен до нищо, или обратното, след предателство поради измъчваща съвест, някои съпрузи се държат по-чувствително, нежно и внимателно, опитвайки се да се поправят на съпруга си.
  • Чести отсъствия, закъснения на работа, срещи със стари приятели . И е безсмислено, че любовницата трябва да отдели известно време, така че трябва да измисляте различни "извинения", за да не събудите подозренията на жена си.
  • Следете семейния си бюджет - с появата на любовница може да възникне такава тенденция, че съпругът започва да работи повече, да стои до късно, а парите не само не се увеличават, но понякога дори стават по-малко.
  • Ако съпругът има кола и подозирате предателство, тогава има голяма вероятност да намерите "подарък" от нейната любовница в нея- запалка, червило, дълга коса. Сигнал може да бъде и промяна в позициите на седалките в автомобила.

Обърнете внимание на това как общува с жените около него, защото случаите на предателство със съсед или приятелка не са толкова редки.

  • Мобилният телефон може да каже, че съпругът има любовница . Ако често му се обаждат в странни моменти, идват странни SMS-и, телефонът работи в безшумен режим, а верният, дори да отиде до тоалетната, не може да се раздели с него - това вече е сериозна причина за подозрение.
  • В наше време те започнаха да общуват в интернет почти по-често, отколкото по телефона. . Ето защо, ако забележите, че съпругът ви прекарва много време пред монитора и в същото време постоянно печата и веднага щом му обърнете внимание или излезете, той веднага спира, това също трябва да ви предупреди.
  • Билет за кино или сметка за ресторант, намерена в джоба на панталона, може да бъде причина да се вълнувате. , странни ожулвания или драскотини по кожата с неизвестен произход и случайно назоваване с друго име, докато говорим с вас.

 

Както можете да видите, има много признаци на любовница и ако всеки поотделно може да не означава нищо, но ако има няколко такива съвпадения наведнъж, това дава сериозна причина за подозрение.

Защо съпругът изневери на жена си, разбираме причините

Защо се случва съпругът да вземе любовница, дори ако на пръв поглед всичко е наред в семейството. Психолозите идентифицират няколко основни причини, знаейки за които всяка жена може да се опита да коригира ситуацията навреме, да укрепи семейните отношения и да предотврати това.

  • Най-честата причина е охлаждането на чувствата. . И това може да се дължи не толкова на дългите години съвместен живот, колкото на факта, че с годините се променят вкусът, нуждите, хобита на човек. В този случай любовницата не е по-добра от съпругата, тя просто е повече в съответствие с интересите на мъжа.
  • Много изневяра се случва поради сексуално недоволство. . Често в живота мъжете се ръководят от желанието да изберат жена, която да бъде добра съпруга и майка, докато интимната страна изчезва на заден план. Но с течение на времето недоволството се проявява все повече и мъжът започва да търси това, от което се нуждае от другите жени.
  • Кризата на средната възраст може да доведе до изневяра . Когато при мъжете настъпи преоценка на ценностите, идва осъзнаването, че животът минава и за да се увери, че все още е привлекателен за противоположния пол, мъжът може да има връзка, за да повиши самочувствието си.
  • Постоянни семейни конфликти във връзка с финансови проблеми или по битова причина, те също могат да подтикнат мъж към изневяра.
  • придирки и обвинения на съпругата омаловажавайте и потискайте морално и в резултат на това човек ще намери изход в такъв, който ще го приеме такъв, какъвто е.
  • Колкото и банално да звучи, една от причините може да е просто нова любов. . Мъжът току-що срещна друга жена, която наистина обичаше. В този случай най-често бракът се разпада дори въпреки съвместните деца и в този случай е безполезно да задържите съпруга.

Как да простите изневярата на съпруга си и да подобрите отношенията си?

Преди да простите предателството, помислете - ще можете ли да простите и да продължите да живеете така, сякаш нищо не се е случило? В края на краищата да простиш означава да забравиш и да не ядосваш, което е много трудно да се направи. .

Много ще зависи от естеството на предателството. Едно е, ако предателството се случи веднъж или случайно поради липса на внимание и недоволство , и съвсем друго, когато съпругът криеше дълга връзка отстрани, или просто се е влюбил в друга жена. В последния случай дори не трябва да се опитвате да задържите съпруга си и да спасите брака, по-добре е да го пуснете - ще бъде по-добре и за него, и за вас, и дори за децата, ако ги имате. В крайна сметка, живеейки с мъж, който обича друга жена, вие се лишавате от спокойствие и щастие.

Ако все още се обичате и предателството се случи в момент на временна слабост и вашият съпруг искрено се разкае за случилото се, тогава вие струва си да помислите как да му простите и какво да направите, за да предотвратите това да се случи отново .

Какво съветват психолозите да направите, за да помогнете за прощаване на предателството:

  • Опитайте се да прекарвате повече време заедно - отпуснете се, отидете на театър, ресторант, кино.
  • Опитайте се да се настроите за положителни мисли и не помня самото предателство.
  • Обърнете повече внимание на интимността .
  • Помнете по-често времето преди предателството когато всичко беше перфектно и ти беше щастлив.

Напишете писмо, което не е необходимо да се изпраща, то ще бъде само за вас и определено ще се почувствате по-добре.

Най-важното е може би не се опитвайте да върнете старата връзка, а започнете всичко от нулата възстановете отношенията, спечелете доверие и може би дори се научите да обичате по нов начин.

Какво да направите, ако съпругът отново изневери?

Не е лесно да повярвате на човек, който вече ви е предал веднъж, не напразно казват "като се промени веднъж, ще се промени два пъти". И ако ситуацията се повтаря, тогава не трябва да прощавате предателството . Няма значение чия е вина и по каква причина се е случило, принципът вече започва да действа тук - веднъж инцидент и два пъти вече модел. Разбира се, има изключения от всяко правило трябва да се разглежда за всеки отделен случай. , но все пак в повечето случаи, ако простите второто предателство, отговорността за връзката пада върху вашите рамене.

Силите, за които ще кандидатствате, ще бъдат едностранни и постоянно ще трябва да сте нащрек. Във всяка връзка трябва да държите пръста си на пулса, но има смисъл, когато всичко е взаимно и ако искаш само теб - това вече не е връзка .

  1. Няма нужда да изпадате в истерия, да се ядосвате и да се опитвате да плащате със същата монета . Под силата на гнева, негодуванието и болката, вероятността от извършване на необмислен акт се увеличава значително. Опитайте се да се успокоите и не вземайте никакви решения, докато не почувствате силата в себе си.
  2. Не се опитвайте да промените драстично себе си и външния си вид, за да впечатлите половинката си с новата си зашеметяваща визия.. Въпреки факта, че много списания дават точно такива съвети на измамени съпруги, от подобни експерименти най-често не излиза нищо добро. В края на краищата, вие ще направите всичко, сякаш за да злобите на съпруга си (Вижте кого губите!), И това ще покаже вашата слабост.
  3. Не вдигайте скандал и започнете да крещите . Това само ще дразни съпруга и вместо да разбере болката ви, той може дори да се оправдае (Не е чудно, че изневерявам на тази истерична жена, как изобщо живея с нея?).
  4. Не търсете среща с вашия съперник и не се навеждайте, за да обидите непозната (или дори позната) жена - покажете вътрешна сила и бъдете над нея.
  5. Не бягайте да се оплаквате на роднини , особено на майка ви, в случай на ваше помирение, отношенията на съпруга ви с близките ви или на свекърва със зет ви ще бъдат безвъзвратно увредени.
  6. В никакъв случай не трябва незабавно да прощавате всичко и да молите да останете, независимо какво . Правейки това, вие ще "пуснете мъжа си от каишката". Най-вероятно той ще остане с вас, но ако преди е криел предателствата си, тогава бъдете готови за факта, че сега той ще го направи открито.

 

Източник: ezoteriker.ru

ключови думи:
изневяра

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май