Иска ми се да е завинаги

Иска ми се да е завинаги

Може би съм от малкото хора, които все още много силно и безрезервно вярват в истинската, в искрената любов. В това да споделиш живота си с някой, да споделиш всичко хубаво, всичко лошо, трудностите и радостите. Да бъдеш искрен с човека до теб, никога да не го лъжеш и предаваш, да му бъдеш верен, да се научиш да му прощаваш грешките, защото няма безгрешни хора, нали?

1925412

Да, аз все още вярвам в любовта и в това, че когато избереш този, до когото ти е приятно да се събуждаш, до когото искаш да заспиваш, с когото да се борите заедно, с когото да споделяте радостите от живота – това може да е избор за цял живот. Защо да не е?!

Иска ми се всяка чиста, красива и истинска любов да е завинаги!

Иска ми се и моята да е такава!

1925414

Искам завинаги да заспивам в прегръдките ти, дори и след някой скандал, не искам да си обръщаме гръб, а да се гушнем и да забравим всичко лошо. Иска ми се нощем, когато се будя от страшен кошмар, ти да си там, до мен и да знам, че всичко е наред.

Иска ми се и завинаги да се будя с целувка от теб, иска ми се когато отворя очи, ти да си първото нещо, което виждам.

Иска ми се завинаги да мога да споделям с теб как е минал денят ми и винаги да питам за твоя. Завинаги да споделяме заедно и радостите, и грижите, и мечтите, и надеждите.

Иска ми се винаги да съм тук, за теб, когато имаш нужда от мен, от прегръдката ми, от целувката ми.

Иска ми се винаги да си тук, до мен, когато имам нужда от рамо, на което да поплача или когато просто съм щастлива и ми се смее с теб.

Иска ми се завинаги да си прощаваме грешките и да се учим от тях, да се учим да не ги повтаряме. Завинаги и заедно да преодоляваме всички препятствия, всички трудности, които се изправят на пътя ни, но които не ни тревожат, защото сме заедно, защото сме силни!

Иска ми се да е завинаги, когато се поглеждаме искрено в очите и виждаме влюбени погледи, погледи, които казват толкова много: "Обичам те!", "Благодаря ти!", "Прости ми!", "Прощавам ти!", "Обичам те, какъвто си!", "Ти си всичко, за което мечтах!"

Ето това ми се искат да казват погледите ни всеки път, когато се срещат!

1925415

Защото аз вярвам, че любовта, уважението и признателността никога не изчезват във времето.

Ако е истинско, ако е искрено, ако само се научим да прощаваме повече и да се сърдим по-малко, ако пазим в сърцата си спомените от всички хубави мигове, преживени заедно, то значи, че може да продължи завинаги!

И така ми се иска, любов моя, "Ти и Аз" да бъде завинаги!

ключови думи:
завинаги искане

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април