Издайническите признаци, че той ви кръшка с колежка

Издайническите признаци, че той ви кръшка с колежка

Казват, че когато човек реши да изневери на половинката си прави какви ли не странни неща. да, понякога няма как да разберем, че сме излъгани, но друг път човекът до нас наистина се държи странно.

 

Но знаете ли как да разберете дали половинката ни изневерява с някой от офиса му? Е, по темата говори психотерапевтът Тоби Ингам.

"Основното по което може да разберете, че половинката кръшка с някой от колегите си е, че променя навиците си и крие телефона си", предупреди психотерапевтът.

Първият сигнал, че има нещо нередно според Ингам е, че половинката вече не ви кани на срещи с колегите си.

"Ако той предпочита да общува с колеги, а не с вас, това е тревожен знак", казва той и допълва: "Ако сте били канени на работни срещи, но сега това не се случва, тогава може да има причина за тревога".

"Човек, който има връзка с колега, често закъснява от работа, като оправданието му е повече работа", казва терапевтът и допълва: "Това променя не само поведението му, но и външния му вид".

"Желанието за уединение е едно, но ако човек внезапно има страст да задава пароли на телефон, компютър или таблет, трябва да започнете да се тревожите", отбеляза терапевтът. Той добави, че изтриването на историята на компютъра или изключването на функцията "споделяне на моето местоположение" също може да е знак, че човекът крие нещо.

Освен това човек, който има какво да крие, става чувствителен и при всякакви въпроси започва да се паникьосва и да се защитава.

"Ако установите, че вашият партньор харесва колега, не бива да шпионирате телефона му или да се опитвате да го измамите, като споменавате по-често името на страстта в негово присъствие", съветва терапевтът и казва: "Двойките трябва да бъдат открити и честни за всичко.", пише jenata.blitz.bg

ключови думи:
изневяра

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май