Изберете мъж според тези 4 критерия и изтрийте останалите от живота си

Изберете мъж според тези 4 критерия и изтрийте останалите от живота си

Когато избирате мъж, е важно да не правите типичната грешка на повечето жени - избор въз основа само на един критерий. Психолозите ни дават насоки как да разпознаем стойностния мъж и какви са основните му качества.

Има няколко типа мъже, които не стават за сериозна връзка. Научете се да отсявате мъжете по четирите качества, описани по-долу. Това ще ви спести много време и усилия.

Той е открит относно целите си във връзката

Достойният мъж знае много добре какво иска от една връзка и в частност от вас самите. Той не се страхува да говори за това. Никога не би си позволил да ви остави в несигурност, да ви мами и губи времето. Той е предсказуем и стабилен, така че с него можете да бъдете спокойни.

Той дава всичко от себе си

Ако той е казал, че иска от вас истинска връзка, любов и брак и в същото време не се страхува да се отдаде изцяло на това, значи пред вас стои ценен мъж. Неговата любов и чувства не са само на думи. Той иска да направи животът ви по-добър.

Такъв мъж ще остане ваша опора дори в кризисни ситуации. Опитайте се да не манипулирате такъв мъж, защото ако той е силен, умен и наистина ви обича, вашият опит да го контролирате ще разбие сърцето му.

Той може и да говори, и да слуша

И тук не става въпрос просто за "как беше на работа" или "какво прави днес без мен". Стабилният мъж задава въпроси, изслушва ви и проявява интерес към това, което казвате. С разговора той се опитва да разреши някои проблеми, да направи компромис, да хвърли повече светлина върху тази или онази ситуация.

Стойностният мъж винаги поддържа диалог с вас, защото се интересува искрено от доброто съвместно бъдеще.

Той е намерил своето място в обществото

В живота му има занимание, в което той е най-добрият. Той е полезен за обществото и знае как да направи нещо много добре, затова е финансово успешен. Може би притежава собствено жилище, няма дългове и има пари, за да покрие всичките си нужди.

Ако той няма нормална работа, дрехите му изглеждат зле и се храни неправилно - това предполага, че не го е грижа за себе си. А това означава, че няма да го е грижа и за вас.

Вашият спътник в живота трябва да отговаря на всички тези четири критерия. В противен случай връзката няма да е нито приятна, нито дълготрайна. Поне това е мнението на психолозите.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg

ключови думи:
критерии за избор мъже

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май