Идва годината на Водния Заек

Идва годината на Водния Заек

2023 е Година на Водния заек. Тя започва от 22 януари 2023 г. и завършва на 9 февруари 2024 г.

Хората, родени в Годината на Водния заек се смята, че са бдителни, остроумни, бързи и изобретателни.

Заекът е четвъртият животински знак в китайския зодиакален цикъл. 12-те зодиакални животни са в ред: плъх, вол, тигър, заек, дракон, змия, кон, коза, маймуна, петел, куче и прасе. Годините на Заека са 2023 , 2011 , 1999 , 1987 , 1975 , 1963 , 1951 , 1939 , 1927 …

Според китайската астрология, Зайците се определят като нежни, тихи, елегантни и бдителни. Те са още бързи, сръчни, мили, търпеливи и много отговорни.  Понякога с неохота разкриват интелекта си пред другите и имат склонност да бягат от реалността, но винаги остават верни.

Мъжките Зайци се характеризират с това, че винаги се отнасят към хората учтиво. Когато срещат тежки трудности, те никога не се обезсърчават, а вместо това остават упорити в усилията си да намерят решения. Това означава, че в крайна сметка постигат завиден успех. Женските Зайци освен че имат красива и скромна външност, имат и чисто сърце.

Всеки зодиакален знак е свързан с един от петте елемента: злато (метал), дърво, вода, огън или земя. Например, водният заек идва веднъж на 60-годишен цикъл. Характеристиките на човек се определят от зодиакалния животински знак и елемент от неговата година на раждане.

Всеки животински знак има свои уникални характеристики. Любовната съвместимост между животните от китайския зодиак най-вече взема предвид общите характеристики на всяко животно. Тези, чиито характеристики си пасват добре, могат да бъдат добри партньори.

Кариерата на Заека през 2023 г.: Хората от този китайски зодиакален знак ще имат успехи в работата и ще посрещнат нови предизвикателства през 2023 година. Това ще подобри бързо тяхната работоспособност. Неочаквано, зайците може да не получат и повишение в службата. Все пак, всяко усилие се изплаща рано или късно.

Богатството на Заека през 2023 г.: Разумно използвайте парите си тази година. Избягвайте рискови инвестиции, спестявайте повече за неочаквани нужди. Не вярвайте на никого, който обещава огромни печалби. Преди да дадете заем, помислете два пъти, за да избегнете финансови загуби.

Връзките на Заека през 2023 г.: За необвързаните представители на този знак е точното време да намерят подходящия партньор. Трябва обаче внимателно да се сприятелявате с непознати и да бъдете предпазливи. Женените Зайци трябва да поддържат добра комуникация с партньорите си. Ще им е нужна повече смелост, за да помагат на половинките си да преминат през трудни моменти.

Здравето на Заека през 2023 г.: Зайци, може да страдате от заболяване на нервната система през 2023 г. През този период вие ще се чувствате слаби и без тонус. Най-добрият начин да разрешите този проблем е да останете позитивни и да поддържате балансирана диета. През втората половина на 2023 г. здравето ви ще се подобри.

Заекът има най-добра съвместимост с Коза, Куче или Прасе и най-лоша с Плъх или Петел.

Щастливи числа: 3, 4, 6 и числата, които ги съдържат (като 34 и 46).

Щастливи дни: 26, 27 и 29 от всеки китайски лунен месец.

Щастливи цветове: червено, розово, лилаво, синьо.

Щастливи цветя: живовляк, жасмин.

Щастливи посоки: изток, юг и северозапад.

Щастливи месеци: 1-ви, 4-ти, 8-ми и 11-ти месец по китайската луна.

Нещастни числа: 1, 7 и 8.

Нещастливи цветове: тъмно кафяво, тъмно жълто, бяло.

Нещастни посоки: север, запад и югозапад.

Източник: delo.bg

ключови думи:
Година на Водния Заек

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май