Знаци, че той иска да го оставите на мира

Знаци, че той иска да го оставите на мира

Откакто свят светува, хората си общуваме. Добрата комуникация е от съществено значение за всички видове връзки в живота ни – тези с любим човек, колега, бизнес партньор, клиент, приятели, роднини и т. н.

Любовната комуникация често може да се превърне в предизвикателство, особено ако мъжът започне да се държи странно и по начин, който не ни допада. Опитваме се да достигнем до него, да разберем повече, а той просто иска да го оставим на мира.

Как един мъж показва, че не желае да бъде търсен?

1. Той изчезва като призрак

Това е ясен знак, с който иска да ви уведоми, че би желал да не го търсите. За съжаление, човекът призрак често остава с неразрешени проблеми и емоционална криза. Може да мислите, че другият ви дължи обяснение, но е малко вероятно да го получите. Разбира се, това е един нелюбезен начин да ви уведоми, че вече не сте желана в неговия живот. Ето защо продължете напред.

6 от най-дразнещите черти в една жена според мъжете

2. Той ви блокира

В социалните мрежи, телефонния ви номер или пък ползва функцията за заглушаване на известия от вас. Блокирането също е ясен знак, че той иска да го оставите на мира. Не само, че е прекратил приятелството ви в социалните мрежи, но е спрял и да ви следва. Разбира се, това може да ви направи още по-нетърпеливи да се свържете, за да разберете какво се случва и защо е направил това, което е направил.

Но не забравяйте, че блокирането е съобщение. Посланието е просто – не ме търси. Дали ще ви отблокира или не, зависи много от това каква е ситуацията между вас. Дали е след спор, скарване, дали той има официална любовна връзка или просто наистина не се вълнува от вас.

Мъжете казват тези неща, само ако ги мислят наистина

3. Не отговаря на вашите съобщения

Той може да не ви блокира, но ако спре да отговаря на вашите съобщения, приемете го като отговор. Няма желание да си общувате, ето защо, вместо да му изпращате куп съобщения и да се унижавате, просто продължете напред.

Цветът на очите разкрива какви сте в любовна връзка

Може да си мислите, че е безобидно да му пишете, докато той не ви отговаря, но всъщност това е натрапчиво, ненужно и ви поставя в лоша позиция.

Той най-вероятно ще продължи напред. Възможно е да е загубил интерес или просто да не ви иска в живота си. Не е нужно да знаете защо. Трябва да уважавате липсата на отговор като реакцията, която всъщност е, и да го оставите на мира.

4. Споделя на познати и приятели, че го притеснявате

И ако до вас достигне подобна информация, показваща ви като досадница, то приемете, че той наистина няма желания да си има нищо общо с вас. Не е нужно да заемате отбранителна позиция. Приемете го като очевидна граница, която той поставя. Запазете достойнството си и продължете напред.

5. Избягва ви на обществени места

Някой, който ви избягва на обществени места, не иска да спре и да поговорите или го прави с очевидно нежелание, има причина да се държи така. Ако той се държи така, сякаш не ви познава, уж не ви е забелязал, докато е в компанията на хора, съберете достойнството си.

Може би за някои от вас всичко е объркано, защото в други ситуации той комуникира с вас дълго, може би дори си пишете сравнително често. Е, причините за това поведение могат да са много – има връзка, харесва ви, но не е сигурен за вас, държи се любезно с вас от възпитание, но няма желание да имате нищо и т. н.

6. Той е директен с вас

Ако той ви каже да го оставите на мира, направете го. Със сигурност това е една неприятна ситуация, в която той е изчерпал вероятно всичките си знаци към вас, за да ви покаже, че няма намерение да задълбочава взаимоотношенията си с вас. Може би се надявате, че ще размисли, че това е само временно. Обикновено това е заблуда, която само ще ви кара да чакате, да губите времето си в страдания.

Източник: az-jenata.bg по материали от yourtango.com

ключови думи:
връзки отношения

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май