Звездни момчета на колела

Познавате ли ги?
Звездни момчета на колела

Те са секси. Те са готини. Те всеки ден раздават автографи. Те редовно... карат колело.

Точно така. Холивудските мъжкари обичат да велосипедират почти толкова, колкото да шофират яки коли :) Даже повече. За това папараците често ги хващат в динамичен велокадър, в поредната им битка с въздушното съпротивление.

Нека все пак видим кои са най-редовните ездачи:

Хю Джакман

Милата му съпруга го ревнува дори от сянката на жените, които минават покрай него. И има защо. Мистър Джакман е толкова неприлично готин, че дори при написването на името му, клавиатурата започва да трепти от сладостни вибрации :)

Не се учудваме, че госпожата му забранява да тренира – страхува се, че мускулестото му тяло ще е причина за край на брака им.

Днес Хю е в удивително добра форма, благодарение на новата си фитнес програма. Последната е доста сериозна, тъй като трябваше да подготви австралиеца за участието му в поредната част на "Х-мен". Резултатът видяхме през лятото, когато беше премиерата на лентата.

И, да, можем с чиста съвест да наречем Джакман един истински колоездач. Защото той не пропуска удобна възможност да яхне мощния си велосипед и да покара заедно с децата си. А екипировката му е хипер подходяща за един върколак :)

Леонардо Ди Каприо

От днес любимият ни актьор официално ще кара колелото си сам. Горкият! Раздялата му с русокоската Блейк Лайвли беше потвърдена официално. А Лео вече си търси нов партньор, както за леглото, така и за сесията по колоездене. Свободни сте да изпращате кандидатурите си.

Като оставим тази новина настрана, Ди Каприо е един от най-редовните холивудски звезди на колела. Толкова е сигурен в себе си, че трудно може да го видите с каска и наколенки.

justjared

Джеймс Марсдън

Екранният партньор на Джакмън от "Х-мен" е истински чаровник, яхнал ниското си колело, с което се придвижва редовно. Лошото е, че Марсдън, подобно на Лео, скоро също ще кара сам по улиците на Бърбанк, Калифорния, където живее. Защото, уви, също се... развежда.

justjared

Бонус: Джош Хартнет

Обичаме го! Е, да, той рядко върти педалите и все пак... Жертвено върви до готината си приятелка (модел, естествено), докато тя кара колелото си. За това смятаме, че ще е честно да го включим и в тази селекция. Просто много, ама много го харесваме.

justjared

А вие: следвате ли велопримера на известните?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май