Звездни йога новини: от Алек Болдуин

Актьорът се запознава с практиката покрай годеницата си, която е йога преподавател
Звездни йога новини: от Алек Болдуин

Ако следите с интерес живота на звездите, сигурно знаете, че актьорът Алек Болдуин има изключително красива годеница.

Тя се казва Хилария Томас и споделя живота на мистър Болдуин от доста време. Освен, че е хубава и много по-млада от него обаче, мадамата е известна и с още нещо: тя е серитифициран преподавател по йога със солиден опит зад гърба си.

Както може би се досещате, мис Томас донякъде е успяла да запали партньора си по практиката. Доказателството е, че малко преди откриването на 65-тото издание на филмовия фестивал в Кан преди броени дни, Алек, заедно с любимата си, намират време, за да изпълнят няколко асани на шалтето.

Сесията им е заснета от френска медия и е доста забавна. Миниатюрна част от нея може да видите във видеото по-долу.

Yoga VidaВсъщност, актьорът признава, че в действителност рядко практикува йога. А основната причина е липсата на време. Въпреки това, синеокият чаровник твърди, че е адски щастлив да споделя съществуването си с жена, която има толкова здравословно отношение към живота.

Алек казва още, че, благодарение на годеницата си, значително подобрил хранителните си навици, макар че двамата с нея били, както се изразява сам, "хранително несъвместими".

Изводът от тази кратка холивудска история е следният: намерете си за гадже йога инструктор :)

Извън кръга на шегата, би било добре, ако поне единият от двамата във връзката има отговорно отношение към здравето и тялото си. Това увеличава шансовете и на другия да се грижи за физическото си състояние. 

При вас как е положението? 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май