Звездни веган новини

От Елън ДеДженеръс
Звездни веган новини

Тя е един от най-популярните американски водещи, а в шоуто й са гостували куп холивудски познайници – от Брад Пит до Джъстин Бийбър.

Освен с успешната си телевизионна кариера, както и с хомосексуалната си ориентация обаче, Елън ДеДженеръс е добре известна още и с това, че е дългогодишен веган.

А от известно време, в личния си блог, тя упорито прокламира въпросния хранителен режим. Целта й е да накара все повече хора да проявят интерес към веганството, което, според нея, е изключително здравословен и, разбира се, подчертано природосъобразен начин на живот. 

Но изглежда досегашните й усилия не й се струват достатъчни. За това новата й идея е да отвори свой собствен веган ресторант. Той трябва да се появи съвсем скоро - на "Ventura Boulevard", в Лос Анджелис, Калифорния.

Личния й проект подкрепят доста инвеститори, между които собствената й съпруга Порша Де Роси, както и Стив Бинг – богат холивудски продуцент.

Разбира се, Елън вече е избрала главния си готвач. Той е небезизвестният Тол Ронен, който се появява често в кухнята на шоуто й. Ронен е човекът, който преди време помогна на друга телевизионна водеща - Опра Уинфри и екипа й, да се подложат успешно на 21-дневна веган диета.

Докато търпеливо изчакаме луксозното заведение на ДеДеженеръс да се появи обаче, нека ви съобщим още една новина от света на "тревопасните", която ни стана твърде интересна.

Научихме, че любимият ни вегетарианец Ръсел Бранд също е решил твърдо да стане веган. Това решение той взел спонтанно и по-точно - след като гледал документалната кино продукция "Forks over Knives". Основната теза, защитавана в лентата, е че преминаването към веганството може да разреши едни от най-големите здравословни проблеми на американския народ. Изглежда Ръсел е твърде убеден, че ще стане точно така :)

Е, това бяха днешните веган вести. Следващия път - още!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май