Животът на 5 зодии се променя коренно до 28-и октомври

Животът на 5 зодии се променя коренно до 28-и октомври

В момента се намираме в пика на един много интересен период - коридорът от Затъмнения е в разгара си и носи силна кармична енергия, съдбовни промени и големи влияния.

Марс се намира в Скорпион от 11-ти октомври, а на 23-ти навлиза дълбоко в сезона на Скорпиона, който нажежава страстите и ни подтиква към промени и приключения (понякога дори не много добре обмислени).

Емоциите ще бушуват, ще бъдем по-смели, ще търсим трансформация, нова тръпка, ще знаем какво искаме и как да го получим. Нямаме търпение!

В края на периода - на 28-ми октомври ще станем свидетели на рядък феномен - Пълнолуние и Затъмнение в едно! Това затъмнение се нарича Кърваво. С него завършва и мистичният коридор (или тунел) от затъмнения, който имаме през октомври. През този ден ни очакват бурни емоции, изгорени мостове и доста голяма доза инат. Сега е времето да открием боеца в нас, да бъдем смели и да се изправим пред тъмнината, за да победим личните си демони.

Периодът от днес до 28 октомври ще промени живота на някои представители на зодиака, а за да бъде успешна тази промяна, трябва да се доверим повече на интуицията си, пише Една.бг.

Ето кои зодии ще преживеят големи житейски промени:

Козирог - Козирозите трябва да са подготвени да бъдат разбрани погрешно през идните дни. Ще ви се налага да отстоявате себе си повече от обикновеното, но накрая ще излезете като победители от цялата ситуация. Гответе се за голям триумф!

Скорпион - Скорпионът трябва да внимава в изборите си, да премисля всичко и да не се втурва през глава в нови начинания, защото могат да се окажат рискови. Животът ви ще се промени към по-добро, ако се доверите на трезвата си преценка и действате методично и спокойно тези дни.

Овен - Овните трябва да са подготвени, че някои техии тайни могат да излязат на яве или пък самите те да разберат нещо, което не са подозирали. Това определено ще промени посоката на взаимоотношенията ви в някои хора, но ще бъде за добро.

Рак - Романтичните влияния в този период ще дадат на Раците възможност за нови познанства и дори среща с голямата любов, но все пак трябва да внимавате да не изгубите себе си във всички тези емоции. Не се предоверявайте.

Лъв - Този период ще ви донесе много успехи в работата и хубави промени в професионалния живот, но вие от своя страна не бива оставяте всичко на случайността, а да действате и да търсите своето.

ключови думи:
зодии

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май