Жестовете, които пленяват сърцето

Жестовете, които пленяват сърцето

Понякога, не само думата "Обичам те” може да докаже истинските чувства.

1782843

Единственото нещо, което може да плени сърцето завинаги са малките жестове. Дори и да имате дългогодишна връзка или току-що започнал романс, не забравяйте в ежедневието си да включвате малки изненади, които да доказват любовта ви. Дами, пригответе апетитна вечеря…. само по престилка. Какъв по-добър начин да му "кажете", че го обичате?!

Ако ви се налага често да пътувате, то еротичните или любовни смс-и са един уникален начин да поставите усмивката върху лицето на половинката си и да го заредите с положителни емоции. Дори и да се чувате безброй много пъти на ден, то един такъв жест би означавал много. Чудите се кой ли е най-приятния подарък за празниците – екскурзия за двама обезателно би било удар от тото ако не си позволявате често такъв тип глезене или ако нямате време един за друг в последните дни. Той ви е споменавал много пъти са своите еротични желания,които са ви се стрували интересни, но се притеснявате от нещо. Е, изненадайте го приятно, за да му покажете не само колко много означава за вас, но и че го слушате внимателно дори и да не правите нищо по въпроса.

1782842

Половинката ви е молила безброй много пъти да излезете с него и неговите приятели, но не намирате това за нещо приятно, а и имате чувството сякаш мъжът ви иска да се покаже с вас… опитайте поне един път, заради него. По този начин, той ще се опита обезателно да ви се реваншира. Сложете романтична бележка на хладилника, напомняща на партньорката ви за любовта ви към нея/него или пък напишете любовно послание на огледалото в банята, без повод, без причина – просто за да накарате половинката ви да се зарадва от факта, че господства във вашите мисли. Пъхнете малка романтична картичка или любовна бележка в портфейла й, сложете й мило послание от вас като десктоп на лаптопа й.

Има толкова много начини, за да покажете и дори подплатите, доказвайки истинските си чувства и намерения. Дори и само един път на ден да пишете смс на половинката си, веднъж месечно да правите изненади без повод или спонтанно да си разменяте мили думи и Обичам те” биха допринесли много за вашата връзка. Не забравяйте, че думите и действията са тясно свързани и истинските чувства не могат да бъдат изразени без тях


Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април